Coasta de Azur - spectacol al luxului, opera a naturii

Coasta de Azur - spectacol al luxului, opera a naturii
Kudika
14 Martie 2008

Riviera Franceza a fost paradisul opulentei timp de aproape 400 de ani. Astazi, statiunile si orasele de pe coasta de 120 de kilometri a Frantei la Marea Tireniana, au devenit accesibile si turistului de rand. Totusi, Saint Tropez, Cannes sau Juan les Pins sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Coasta de Azur inseamna insa mult mai mult decat atat. Exista aproximativ 50 de statiuni pe Coasta de Azur – localitati mici sau orase care pot satisface orice pretentie turistica. Un lucru este cert: aceasta experienta trebuie traita, mai devreme sau mai tarziu, de catre orice turist pasionat de inedit, natura si spectacole urbane.

Daca optati pentru un circuit, atunci oferta este extrem de diversificata, iar preturile sunt cuprinse, in functie de numarul de zile, transport si tarile vizitate, intre 500 si aproximativ 1500 de euro. Spre exemplu, un circuit cu o durata de 21 de zile, in care se viziteaza Spania, Portugalia si Coasta de Azur, va costa in jur de 1000 de euro. Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.
Daca doriti sa petreceti un sejur exclusiv in zona Rivierei Franceze, atunci puteti achizitiona, prin intermediul unei agentii de turism, o camera de hotel pe o perioada nedetermiata. In Cannes, spre exemplu, camera dubla la un hotel de doua stele va costa in jur de 50 de euro. Mai multe detalii aici.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri