Setari Cookie-uri

Berlin - capitala Lumii Noi

Uriasul Berlin nu poate fi cuprins nici intr-o descriere de 200 de pagini. Capitala Germaniei poate oferi mai mult, mult mai mult decat ar putea experimenta un turist obisnuit intr-o saptamana, chiar doua de vacanta. Pentru a va face insa o imagine cat de cat relevanta asupra acestei metropole europene putem incepe prin a spune ca Berlinul are o suprafata de aproape 900 de kilometri patrati, primeste 850.000 de vizitatori anual si gazduieste 172 de muzee si palate, 50 de teatre, peste 200 de cluburi si discoteci, trei gradini zoologice, zeci de lacuri, plaje, parcuri, galerii de arta, opere, malluri… iar lista poate continua pana cand fiecare pretentie turistica este pe deplin satisfacuta.

Preturi si recomandari

Berlinul nu este un oras scump in comparatie cu alte metropole europene. Cu toate aceastea un buget mediu se situeaza la o valoare de 50, 60 de euro pe zi. Preturile hotelurilor variaza in functie de conditiile oferite. Astfel se poate gasi cazare si cu 20, 30 de euro la hosteluri si case de oaspeti. Hotelurile de lux insa practica preturi de 150, 200 de euro pe noapte.

Agentia Carpe Diem Travel ofera cazare in trei hoteluri din Berlin la preturi de 30 -33 de euro pe noapte. Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.
O oferta de city break la Berlin care include doua nopti de cazare in camera dubla, micul dejun precum si biletul de avion va va costa aproximativ 400 de euro de persoana. Mai multe detalii gasiti aici.




Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.