Setari Cookie-uri

Insula Rhodos, un vis real

Chiar daca traim coplesiti de stresul zilnic, uneori simtim nevoia sa ne rupem o frantura din timpul nostru pretios si pretentios pentru a visa cu ochii deschisi in noianul de griji cotidiene.

Rasfoind paginile de comunitate ne-am oprit o clipa asupra unui text prin care Edellida a reusit sa redea, poate mai bine decat oricine altcineva, peisajele regasite intr-o destinatie de vis: insula Rhodos. Va lasam asadar sa va delectati cu randurile care pe noi ne-au ajutat sa alegem (incontestabil) destinatia pentru concediul acestei veri!

rhodos Exista vise care pot deveni realitate,
Exista clipe ce nu pot fi uitate
Indiferent de anotimp, indiferent de timp


Chiar daca traim coplesiti de stresul zilnic, uneori simtim nevoia sa ne rupem o frantura din timpul nostru pretios si pretentios pentru a visa cu ochii deschisi in noianul de griji cotidiene.

Ceasul isi invarte nestingherit limbile uluit ca am timp sa…visez. Se apropie miezul noptii iar eu, eu “ calatoresc “ spre locuri mirifice : cu gondola pe canalele Venetiei, ajungand la mirajul Coastei de Azur sau la stancile vazduhului de la Meteore.

Citește și:

Invaluita in culoarea sperantei imi indrept privirea spre timpul care trece si pe masura ce minutele goneau surorile lor mai mari - orele - imi dau seama ca totul este posibil si visul meu poate deveni realitate.Pentru a-l pune in practica am nevoie de un prieten care sa ma indrume, un prieten pe care l-am gasit pe net, un prieten numit “ Lazy “.Cu el voi petrece timpul in fascinatia anotimpurilor pe parcursul calatoriei mele spre destinatii incantatoare .

rhodos Fiind grecoaica dupa nume m-am gandit ca a venit vremea sa dau la o parte cortina de mister pentru a cunoaste si a fi cunoscuta. In acest sens am ales ca prima destinatie : Grecia respectiv insula Rhodos. Este un vis frumos, nu-i asa?

Cine ajunge la “ diamantul Marii Egee “ adica la Rhodos isi poate imbogati bagajul de cunostinte deschizand poarta ce separa mitul de realitate. Astfel, din spusele turistilor se poate afla ca in aceasta insula mirifica nu te poti bucura prea mult de sarutul picaturilor de ploaie intrucat 330 de zile pe an cerul este senin, razele soarelui dand stralucirea cuvenita “ diamantului Marii Egee “. Legenda spune ca insula a fost creata din apa marii de zeul Helios – zeul Soarelui – ca dar de nunta pentru nimfa Rhodo, o fiica a Afroditei si ar fi botezat-o cu numele ei. De asemenea, trei dintre nepotii sai au construit primele asezari pe insula, care s-au unificat formand orasul Rhodos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.