Setari Cookie-uri

Zboara catre Arta la Koln

Daca esti iubitor de arta, sau daca pur si simplu cauti un pretext pentru a vizita Germania, iti propunem noi experiente captivante in minunatul oras Koln care vor avea loc in aprilie, precum si un eveniment deosebit care se va desfasura anul urmator.

De pe 5 pana pe 21 martie 2010, in decursul a 17 zile, galeria de arta din Koln va gazdui peste 50 de instrumente cu corzi, realizate de mana legendarului artist, Antonio Stradivarius, nascut in 1648.

Este pentru prima data cand in cadrul unei expozitii sunt reunite atatea instrumente cu corzi, deosebit de valoroase. Majoritatea exponatelor provin din colectii personale, motiv pentru care foarte rar sunt expuse publicului larg.

Celelalte piese provin de la muzee internationale si muzicanti renumiti. Concomitent cu deschiderea expozitiei, muzeul planuieste o serie de concerte in care vor evolua cei mai renumiti solisti si violonisti. Mai multe detalii despre program vor fi publicate in luna septembrie 2009.

Pentru transport, va recomandam varianta avionului (Germanwings practica tarife low cost si are zboruri din Bucuresti de trei ori pe saptamana) sau un pachet intreg de servicii oferit de agentiile de turism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.