Setari Cookie-uri

Cititorii lazy se intreaba: Unde schiem iarna aceasta? Sa le raspundem!

Nu mai aveti rabdare sa asteptati prima zapada? Va visati in fiecare zi pe partie?

4. Hintertux, Austria

Hintertux are probabil cel mai bun pentru schi ghetar din Europa. Aici se poate schia chiar vara, iar pentru week-endurile tomnatice pe partie este poate locatia perfecta. Incepand din primele zile de decembrie va veti putea bucura si de partiile de pe versantul nordic. Viata de noapte in Hintertux este satisfacatoare chiar si lunile de extrasezon, iar daca va cazati la Hintertuxerhof nu aveti ce sa regretati.

5. Cervinia, Italia

Daca iubiti sporturile de iarna trebuie sa fi auzit de muntele Cervino, care domina acesta statiune italiana de la granita cu Elvetia. Germanii il numesc Matterhorn si are parti pornind de la 3480 m. De aici, din Italia poti ajunge pana la Klein Matterhorn, varful elvetian cu altitudine de 3820 m. Aici partiile sunt largi si potrivite si pentru schiorii fara prea multa experienta. O solutie perfecta de cazare o reprezinta hotelul Hermitage, chiar langa telecabina.

Citește și:

6. Obergurgl, Austria

Acesta statiune austriaca este oarecum neciunoscuta in Romania. Am decis sa v-o prezentam fiindca se bucura de unul dintre cele mai bune recorduri de zapada din Europa. Statiunea se afla in apropiere de ghetarul Solden. Cele doua zone schiabile de aici sunt astazi unite printr-o telecabina.

7. Kaprun, Austria

Una din cele mai renumite statiuni alpine din Europa, Kaprun este situata la poalele ghetarului Kitzsteinhorn(3.203 m) la 80 km distanta de Salzburg, intr-o zona mirifica. Atmosfera tipic austriaca este foarte prezenta atat prin cladirile construite aici cat si prin traditionalismul locuitorilor. Kaprun, un sat de munte linistit si pitoresc, se anima odata cu sosirea impatimitilor sporturilor de iarna. Cei peste 130 km de partii de schi din kaprun ofera distractie maxima pentru toate categoriile de schiori, inca din ultimile zile de noiembrie.Sus pe ghetar se schieaza inca de la inceputul toamnei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.