Setari Cookie-uri

TOP 10+1 Oferte ale Toamnei

Suntem la mijlocul toamnei si ne-am bucurat pana acum, in octombrie, de temperaturi de vara. Nu numai ca inca nu simtim ca se apropie iarna, ba chiar nu am resimtit inca ploile si vantul rece cu care ne obisnuiese toamna. Zilele au devenit mai scurte, serile, noptile si diminetile mai racoroase, insa intr-un mod chiar placut.

2. Shopping la Budapesta, autocar, octombrie, 99 euro
de la 99 euro (sejur / persoana)

Bonus: Excursie la fabrica de bijuterii Caprice si in pitorescul oras Szentendre (renumit pentru casele traditionale,magazinele de artizanat, paprica, marzipan, restaurante si cafenele)

PLECARI: 12.10; 26.10.2011

ZIUA 1: Plecare din Bucuresti ora 21.00 de la Restaurantul Cina, pe ruta Ploiesti –Brasov – Sibiu – Arad. Se circula noaptea.
ZIUA 2: Sosire si cazare la Budapesta. Dupa amiaza, timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare, shopping. Seara puteti opta pentru un program special, croaziera pe Dunare cu cina inclusa unde putetiadmira: Parlamentul, podurile dunarene, Citadela, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare ( Matei Corvin), Monumentul Libertatii, Bastionul Pescarilor, Corsoul Dunarii, I-la Margareta. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3: Mic dejun. Excursie la Szentendre ( plimbare pietonala si shopping). Popas la fabrica de bijuterii Caprice. Dupa amiaza, optional puteti participa la un program special la herghelia Bodor, pe Insula Szentendre (echitatie si pranz bogat, 35 Euro/pers). Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: Mic dejun. Excursie optionala la Viena (popas la Pandorf si plimbare pe Mariahilferstrasse, tur de oras cu autocarul – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal - Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior)-35 Euro/pers). Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5: Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Citește și:

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar 3*, licentiat pentru turism;
- 3 nopti cazare in Budapesta la hotel 3* (IBIS, GRIFF, WIEN sau similar) cu mic dejun;
- Asistenta turistica.

PRETUL NU INCLUDE: asigurarea medicala, intraririle la obiectivele turistice, excursiile optionale.

Pentru a accesa oferta, click aici.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.