Setari Cookie-uri

Top 5 hoteluri bantuite

Top 5 locatii de unde unii vizitatorii nu vor sa plece niciodata

Top 5 locatii de unde unii vizitatorii nu vor sa plece niciodata


Castelul Ballygally


Hotelul este situat la 40 de kilometri de Belfast. Construit in 1625, castelul Ballygally este cunoscut mai ales datorita fantomei prietenoase care refuza sa isi paraseasca locuinta. Camera fantomei se afla in turn, iar oaspetii pot sa ii fac o vizita. In caz ca nu se incumeta, s-ar putea ca Lady Shaw sa ii “pedepaseaca” batand la usa lor si zbughind-o apoi. Madame Nixon este si ea cazata aici de cateva sute de ani si i se simte prezenta atunci cand se plimba, datorita fosnetului facut de rochia sa de epoca.
Hotelul are 44 de dormitoare si o mare parte din arhitectura si mobilierul originale au fost pastrate.


Hotelul Fairmont Algonquin

Aceasta locatie combina luxul modern cu farmecul vremurilor de altadata. Situat in Brunswick, Canada, hotelul ofera numeroase posibilitati de relaxare. Terenul de golf si Spa-ul utilat modern sunt cateva dintre acestea. De altfel, este de asteptat ca un hotel in care esti intampinat de personaje ce nu mai sunt in viata sa iti asigure spatii de relaxare. Legenda spune ca o femeie a murit intr-una din camerele hotelului dupa ce a fost parasita de logodnicul sau chiar in fata altarului. Unii vizitatori au afirmat ca au vazut-o pe holurile hotelului plimbandu-se in rochia sa de mireasa.


Hotelul Dragsholm Slot, Danemarca

Hotelul a fost construit in secolul al XII-lea si a gazduit numerosi regi si nobili. Castelul este bantuit de trei fantome: Doamna Gri, Doamna Alba si Contele Bothwell. Doamna Gri a lucrat aici ca menajera si uneori revine pentru a vedea daca totul este in ordine. Doamna Alba este fiica unuia dintre proprietari. Aceasta s-a indragostit de un muncitor, iar tatal ei, cand a aflat de relatie, a poruncit ca ea sa fie inchisa pe vecie in interiorul unui zid. De altfel, in momentul in care hotelul a fost reamenajat, a fost descoperit un schelet imbracat in ceea ce parea a fi o rochie alba, zidit intr-un perete. Contele a fost prins si inchis in acest castel, unde si-a gasit si sfarsitul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.