Setari Cookie-uri

Cele mai bune destinatii pentru vacanta de Paste

A trecut 8 martie, se apropie Sarbatorile Pascale, iar agentiile de turism se bat in oferte care mai de care mai tentante, atat pentru destinatii interne cat si externe. Si pentru ca anul acesta Pastele se sarbatoreste cu 3 zile inainte de 1 mai, ofertele pentru o mini vacanta prelungita sunt de asemenea la mare cautare.


3. Creta - Statiunea Hersonissos


O alta destinatie atractiva pentru Sarbatorile Pascale este si Creta. Pachetul costa aproximativ 369 de Euro pentru perioada 24 – 29 Aprilie. Tariful include cazare intr-un hotel de 3 stele localizat pe plaja in statiunea Hersonissos, la 10 min de centrul statiunii si 25 km de Heraklion..Camerele sunt prevazute cu baie, TV, AC, telefon, minibar, safe box (cu plata la receptie). Facilitatile hotelului: bar, piscina, restaurant, snack bar, parcare, sezlong si umbrela disponibile pe plaja (cu plata).

Cazarea intr-un hotel de patru stele pentru aceeasi perioada se ridica la 415 euro de persoana in camera dubla.

4. Rusia - Sankt Petersburg si Moscova

In Rusia, un tur de 8 zile care include vizitarea mai multor orase si a obiectivelor de atractie majora din Rusia, costa aproximativ 975 Euro + 350 Lei (loc in camera dubla). In aceste servicii sunt incluse: transport cu avionul Bucuresti - St. Petersburg si retur Moscova – Bucuresti cu compania CSA (schimbarea cursei la Praga); 3 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel de 3 stele; 3 nopti cazare cu mic dejun in Moscova, la hotel de 4 stele; tururi panoramice cu ghid local St. Petersburg si Moscova - vizitarea fortaretei Petru si Pavel, vizitarea Catedaralei Sf. Isaac, vizitarea Muzeul Ermitaj; minitour - Pastele Ortodox in Rusia - in ziua de 26 aprilie, excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar, vizitarea Complexului Kremlin, vizita Metrou Moscova - intrare la statiile reprezentative, intrare la Galeriile Tretyakov, insotitor roman de grup.

Daca inca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti Sarbatorile Pascale in acest an, va sfatuim sa va grabiti: ofertele sunt extrem de bogate si satisfac orice buzunar, de aceea se vor epuiza destul de repede.



Articol preluat de pe Yuppy

Alte recomandari:

Top 7: Downloads

Cat dureaza sa obtii un job de top?

Top 10: Destinatiile anului 2008
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.