Setari Cookie-uri

Top 10 camere de hotel

Vacanta este una din bucuriile vietii. Aceasta ne rupe de rutina zilnica si de obicei implica plimbari in natura, vizite, socializarea cu persoane noi, cu localnici sau degustarea unor mancaruri noi. Din cand in cand insa, ni se intampla sa avem ocazia sa fim cazati intr-o camera de hotel atat de unica si spectaculoasa incat restul calatoriei va fi pe planul doi.

Rezervarea unei vile din complexul Oberoi Rajvilas va va oferi accesul la cele 12 hectare de gradini superbe ale hotelului. Serviciile unui majordom fac evident parte din facilitatile oferite de acest hotel, premiat ca fiind Cel mai bun hotel din India de catre Travel&Leisure in 2005. Vila cu specific indian are 2 dormitoare, camera de zi si piscina proprie. Incercati serviciile spa personalizate al vilei, care combina tehnicile orientale cu cele occidentale.
Cireasa de pe tort: Oaspetii pot practica yoga langa templul antic.

7 - Apartamentul Penthouse din Sandy Lane, St. James, Barbados

Vedetele de cinema si familiile regale isi petrec frecvent vacantele la Sandy Lane, deoarece ofera un echilibru unic intre lux si intimitate. Uriasul penthouse situat in superbele gradini ale complexului, are o suprafata de 360 metri patrati. Este dotat cu aproape orice gadget electronic v-ati putea imagina, dar s-ar putea sa preferati o runda de golf pe unul de cele trei terenuri disponibile. Daca sunteti o fire sportiva puteti incerca unul din numeroasele sporturi nautice disponibile, daca nu, va puteti relaxa pe plaja in timp ce staff-ul complexului va va satisface orice pofta.
Cireasa de pe tort: Oaspetii sunt plimbati prin statiune intr-un Bentley.

6 - Apartamentul Prezidential din Four Seasons Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Four Seasons Buenos Aires se afla in cartierul exclusivist Recoleta. Aceasta este zona din Buenos Aires unde oamenii vin pentru a fi vazuti sau pentru a vedea, oferind zone de shopping opulent, restaurante si alte distractii. Apartamentul Prezidential este aranjat intr-un decor clasic francez si are camera de zi, intrare de serviciu si balcon mobilat. Va puteti delecta cu un tratament spa in camera bazat pe produse naturale inspirate de civilizatia incasa.
Cireasa de pe tort: Showurile cu tango din holul hotelului din fiecare sambata seara.

5 - Apartamentul Regal din Burj Al Arab, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cu un design inspirat de o vela intinsa in vant, Burj Al Arab este cel mai inalt hotel din lume - depasind chiar inaltimea Turnului Eiffel. Apartamentul Regal va va satisface toate dorintele si nevoile, incluzand un lift personal, cinematograf propriu, echipament electronic de ultima ora si produse de baie si corp Hermes. Faceti o baie la aquapark-ul de langa apartament, savurati privelistea hotelului noaptea, sau plimbati-va prin Dubai in Rolls Royce-ul hotelului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.