Setari Cookie-uri

TOP 9 destinatii pentru luna ianuarie

Iata ca a sosit si noul an si odata cu el, oferte noi de vacanta.

Iata ca a sosit si noul an si odata cu el, oferte noi de vacanta.

Daca ati ales sa petreceti Craciunul si Revelionul acasa ca sa asteptati reducerile din ianuarie, va oferim exact ceea ce va doriti : 9 destinatii speciale pentru prima luna a lui 2010.

Destinatii minunate de care veti fi incantati si de care va veti aminti tot anul…caci prima excursie din an este memorabila (in plus, este si mai ieftina decat de Revelion sau Craciun ;-) ).

Avem o oferta variata, cu destinatii pe placul tuturor…caldura - continentul african, schi sau turism de shopping.

Topul destinatiilor cuprinde urmatoarele tari : Egipt, Tunisia, Bulgaria, Austria, Slovacia, Turcia, Ungaria, Emiratele Arabe Unite.


1. Oferta lunii ianuarie Egipt

Va recomandam cursele charter spre Hurghada si Sharm El Sheikh, unde apa marii este potrivita pentru baie tot anul. Apa cristalina, soarele sclipitor si infinitul cerului albastru sunt motivele pentru care statiunile din Egipt sunt asa de indragite de turisti.

Citește și:

Sharm el Sheikh este cea mai moderna si dinamica statiune a peninsulei Sinai. Aici sunt amplasate numeroase hoteluri, centre comerciale, restaurante, care reunindu-se au format un oras-statiune cu renume international. Preturile sunt accesibile, serviciile - la un nivel destul de înalt, iar clima calda si uscata este propice petrecerii vacantelor tot anul.

Statiuni : Hurghada si Sharm el Sheikh
Pret: incepand de la 299 euro (sejur / persoana) fara taxe
Transport : cu avionul,compania TAROM
Durata : 7 nopti
Cazare hoteluri 3*,4* si 5*
Detalii: click aici.

2. Oferta speciala Tunisia Ianuarie 2010

Cea mai vestita poarta catre Orient - este situata intr-o lume indepartata dar usor accesibila, la aproximativ trei ore de zbor din Romania, in partea de Nord a Africii. Medinele din Hammamet si Sousse, Colosseul din El Jem, locuintele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei sunt marturiile unei culturi de peste 3000 de ani. Clima mediteraniana, plaje cu nisip fin, marea albastra cristalina, practicarea diferitelor sporturi (golf, scufundari) in orice perioada a anului sunt atractii pentru cei care prefera o odihna activa.

Citește și:

Statiuni : SOUSSE, PORT EL KANTAOUI, MONASTIR, HAMMAMET si MAHDIA

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.