Setari Cookie-uri

Cele mai bune oferte de Paste

Anul acesta Pastele si 1 mai sunt la doar trei zile diferenta. De aceea, majoritatea agentiilor de turism promoveaza oferte de sejururi care includ ambele "evenimente". Exista deja pe piata o multime de astfel de oferte. Fie ca vorbim de locatii exotice, fie ca pastram granitele tarii noastre, am incercat sa facem o selectie respectand cateva criterii de caliate si pret. Recomandarea noastra este sa va decideti cat mai repede cu privire la destinatia vacantei voastre: acum ofertele sunt inca multe si diverse. Daca lasati totul pe ultima suta de metri riscati sa pierdeti multe alternative care v-ar avantaja.

Muntele Athos, Grecia

Grecia reprezinta una dintre cele mai recomandate destinatii pentru Sarbatorile Pascale. Un circuit cu vizitarea muntelui Athos si a Meteorei nu va va costa mult, dar cu siguranta va va transpune in fascinanta lume a credintei ortodoxe. Peisajele, confortul si posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt, de asemenea, argumente puternice pentru a alege Grecia ca destinatie de vacanta. Agentia Queen Travel
promoveaza o oferta de turism care include 4 nopti de cazare intr-un hotel de patru stele, transportul cu autocarul precum si posibilitatea vizitarii Muntelui Athos si a complexului Meteora la pretul de 199 de euro de persoana. In cazul in care renuntati la transport veti plati cu 35 de euro mai putin. Mai multe detalii aici.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.