Setari Cookie-uri

TOP - Cele mai extravagante aventuri ale lui 2008

Calatoriile pot fi de mai multe feluri. Cele organizate prin intermediul unei agentii de turism au de foarte multe ori ca destinatie o zona turistica, bine protejata si bine conservata din toate punctele de vedere. In majoritatea cazurilor turistii cer (sau li se ofera) programe incarcate cu tot felul de excursii mai mult sau mai putin optionale. Putin sunt cei care iau un contact direct cu civilizatia pe care s-au hotarat sa o viziteze. De cele mai multe ori, intr-o excursie de o saptamana, doua, nu afli mare lucru despre poporul pe care ai vrut sa il cunosti, despre lumea in care te-ai decis sa intri, macar pentru cateva zile. Exista insa si aventuri (la preturi pe masura) care propun turistilor hotarati o alternativa cu adrenalina si dar si cu multa autenticitate. Iata mai jos cateva idei de vacanta vacanta in care veti avea o multime de ocazii sa explorati necunoscutul, sa vedeti locuri pe care putini le-au vazut inaintea voastra, sa cunoasteti oameni diferiti in mai putin cuvinte sa cunoasteti cu adevarat o lume noua. (Preturile mentionate sunt aproximative ele pot varia in functie de sezon sau in functie de numarul turistilor care aplica pentru o anumita oferta)

TOP - Cele mai extravagante aventuri ale lui 2008

Calatoriile pot fi de mai multe feluri. Cele organizate prin intermediul unei agentii de turism au de foarte multe ori ca destinatie o zona turistica, bine protejata si bine conservata din toate punctele de vedere. In majoritatea cazurilor turistii cer (sau li se ofera) programe incarcate cu tot felul de excursii mai mult sau mai putin optionale. Putin sunt cei care iau un contact direct cu civilizatia pe care s-au hotarat sa o viziteze. De cele mai multe ori, intr-o excursie de o saptamana, doua, nu afli mare lucru despre poporul pe care ai vrut sa il cunosti, despre lumea in care te-ai decis sa intri, macar pentru cateva zile. Exista insa si aventuri (la preturi pe masura) care propun turistilor hotarati o alternativa cu adrenalina si dar si cu multa autenticitate. Iata mai jos cateva idei de vacanta – vacanta in care veti avea o multime de ocazii sa explorati necunoscutul, sa vedeti locuri pe care putini le-au vazut inaintea voastra, sa cunoasteti oameni diferiti… in mai putin cuvinte – sa cunoasteti cu adevarat o lume noua.
(Preturile mentionate sunt aproximative – ele pot varia in functie de sezon sau in functie de numarul turistilor care aplica pentru o anumita oferta)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.