Setari Cookie-uri

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece cele cateva zile din vacanta de vara a acestui an, Lazy s-a gandit sa va recomande cateva destinatii. Locurile prezentate mai jos se bucura de o popularitate mare printre ofertele agentiilor de turism din Romania astfel incat gasirea unui sejur nu va fi un lucru prea complicat. De asemenea, preturile sunt destul de accesibile iar destinatiile merita efortul financiar, nu prea mare de altfel. Fie ca vorbim de statiuni situate pe malul marii, fie ca ne referim la orase capitala in care vara este sezonul cel mai indicat turismului de masa sau celui individual, aceste locatii sunt perfecte pentru o vacanta de cateva zile sau saptamani. Dezvoltarea turistica este maxima iar serviciile de calitate sunt garantate. Nu-ti ramane decat sa alegi una dintre destinatiile de mai jos. Iar apoi, bucura-te de vacanta!

9) Hurghada

Hurghada este una dintre cele mai frumoase statiuni de la Marea Rosie. Perla a Egiptului, statiunea este recunoscuta pentru resorturile sale hoteliere, pentru plajele intinse si pentru facilitatile pe care le poate oferi turistilor sai. Paradis al scufundarilor – datorita Marii Rosii, extrem de bogate in vegetatie marina – Hurghada poate fi varianta optima pentru petrecerea unui sejur ieftin de patru, sau chiar cinci stele. Garantat este ca va veti simtit rasfatat ca un seic. In plus veti avea ocazia sa vizitati unele dintre cele mai mari minuni ale lumii cum ar fi Piramidele, Sfinxul, templele morturare de langa Cairo, Luxorul sau Valea Regilor.
Mai multe despre Hurghada gasitiaici.


Un sejur de sapte zile la un hotel de patru stele din Hurghada (in regim all inclusive si cu biletul de avion inclus) va va costa aproxiamtiv 470 de euro – locul in camera dubla. Mai multe detalii despre aceasta oferta, precum si alte oferta asemanatoare gasiti

Citește și:
aici.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.