Setari Cookie-uri

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece cele cateva zile din vacanta de vara a acestui an, Lazy s-a gandit sa va recomande cateva destinatii. Locurile prezentate mai jos se bucura de o popularitate mare printre ofertele agentiilor de turism din Romania astfel incat gasirea unui sejur nu va fi un lucru prea complicat. De asemenea, preturile sunt destul de accesibile iar destinatiile merita efortul financiar, nu prea mare de altfel. Fie ca vorbim de statiuni situate pe malul marii, fie ca ne referim la orase capitala in care vara este sezonul cel mai indicat turismului de masa sau celui individual, aceste locatii sunt perfecte pentru o vacanta de cateva zile sau saptamani. Dezvoltarea turistica este maxima iar serviciile de calitate sunt garantate. Nu-ti ramane decat sa alegi una dintre destinatiile de mai jos. Iar apoi, bucura-te de vacanta!

3) Atena

Daca totusi vreti cu orice pret sa evitati plictiseala si preferati un oras mare in locul unei statiuni – fie ea si una de pe vreo insula greceasca, Atena le are pe toate. Dar inainte de toate cultura si arhitectura, viata de noapte, muzee, galerii de arta, centre comerciale imense, parcuri, gradini si terase. Este un oras care traieste frenetic, intr-un ritm alert. Daca veti petrece mai multe zile in capitala Greciei veti fi socati de rapiditatea cu care orele se succed in acest oras dedicat turismului si tuturor segmentelor sale. Daca te saturi de istorie, te poti duce sa vizitezi Muzeul de Arta, daca vrei sa te relaxezi faci plaja (Atena se afla la doar cativa kilometri de tarmurile Mediteranei), daca te sacaie soarele, te ascunzi la umbra unei terase sau printre rafturile vreunui complex comercial. Poti face o plimbare la Panthenon sau poti inchiria o masina (iti poti lua si un bilet la un autobuz) pentru o excursie de o zi in Delphi, Sounion, Meteora, Nafplio sau Argolis. Orice ai face nu poti excude din programul tau o vizita la Acropole. De fapt majoritatea turistilor ajung in Grecia special pentru asta.
Mai multe detalii despre Atena gasiti

Citește și:
aici.


Atena este un oras 100% turistic asa ca gasirea unui sejur sau a unei simple cazari nu ar trebui sa fie o problema. Cu 20 -30 de euro (locul in camera dubla, la un hotel de doua stele, cu mic dejun inclus), problema hotelului e ca si rezolvata. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.