Setari Cookie-uri

TOP: Unde si cu cat pe litoralul romanesc

Aproape un milion si jumatate de turisti isi vor petrece concediul pe litoralul romanesc in aceasta vara conform estimarilor efectuate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). Numarul turistilor este in crestere fata de anul trecut, cand doar 1,2 milioane de persoane au ales sa isi petreaca vacanta intr-una dintre statiunile romanesti de la Marea Neagra. Mamaia, Neptun, Jupiter, Eforie, Costinesti si Vama Veche se afla in topul preferintelor. Chiar daca mai putin de zece hoteluri de pe litoral ofera sejururi all inclusive, iar pachetele bulgarilor au devenit din ce in ce mai tentante prin preturi si calitate, se pare ca Romania ramane inca in topul preferintelor. Iata mai jos cateva destinatii si preturile (in functie de numarul de stele, optiuni si destinatie) la care va puteti cumpara o vacanta romaneasca la Marea Neagra.

Mamaia

Mamaia este si cea mai nordica, dar si cea mai mare statiune a litoralului romanesc. Cea mai populara statiune de pe malurile Marii Negre este epicentrul distractiei estivale. Datorita bazei hoteliere generoase (peste 60 de hoteluri dintre care trei de cinci stele), festivalurilor si concertelor de anvergura, precum si unei plaje cu o lungime de aproximativ opt kilometri lungime, Mamaia - considerata altadata destinatia perfecta pentru familiile cu copii - a devenit in ultimii ani atractia numarul 1 pentru tinerii dornici de distractie si adrenalina 24 de ore din 24. Statiunea este bine dezvoltata, iar facilitatile turistice sunt numeroase (in comparatie cu alte statiuni ale Romaniei). De la schi nautic, kitesurfing, scufundari pana la parcuri de distractii sau plimbari cu vaporasul, Mamaia le poate oferi pe toate. Apropierea de orasul Constanta (cu viata sa culturala, muzeele si parcurile sale) reprezinta un alt punct forte al acestei statiuni. Pe de alta parte, nici preturile nu sunt tocmai cele mai modeste.

Citește și:

Astfel, un loc intr-o camera dubla a unui hotel de cinci stele din Mamaia va va costa (in varf de sezon) 170 de euro de persoana/pe noapte. Mai multe detalii gasiti aici.
Exista insa si cazare mai ieftina. De exemplu, camera dubla la un hotel de doua stele din Mamaia, pentru un sejur de sase notpi, va va costa, in varf de sezon, intre 400 si 1000 de lei (in functie de servicii si faciliati). Mai multe detalii despre oferta puteti gasi
aici.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.