Setari Cookie-uri

TOP: Unde si cu cat pe litoralul romanesc

Aproape un milion si jumatate de turisti isi vor petrece concediul pe litoralul romanesc in aceasta vara conform estimarilor efectuate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). Numarul turistilor este in crestere fata de anul trecut, cand doar 1,2 milioane de persoane au ales sa isi petreaca vacanta intr-una dintre statiunile romanesti de la Marea Neagra. Mamaia, Neptun, Jupiter, Eforie, Costinesti si Vama Veche se afla in topul preferintelor. Chiar daca mai putin de zece hoteluri de pe litoral ofera sejururi all inclusive, iar pachetele bulgarilor au devenit din ce in ce mai tentante prin preturi si calitate, se pare ca Romania ramane inca in topul preferintelor. Iata mai jos cateva destinatii si preturile (in functie de numarul de stele, optiuni si destinatie) la care va puteti cumpara o vacanta romaneasca la Marea Neagra.

Costinesti

Statiunea este situata intre Tuzla (la 7 kilometri) si Olimp (la 5 kilometri). Plaja din Costinesti se imparte in doua: partea din nord, larga, dar foarte aglomerata, si partea din sud, ingusta, pitoreasca si mai retrasa, preferata, tocmai din acest motiv, de catre nudisti. Costinestiul dispune de o baza complexa de hoteluri de diverse categorii. Cele mai multe unitati de cazare sunt de 2 sau de 3 stele, dar nu lipsesc nici hotelurile de lux. Exista foarte multe pensiuni sau minihoteluri si, de asemenea, foarte multe unitati de cazare care percep tarife convenabile pentru studenti sau elevi. Cazarile particulare sunt infloritoare si reperezinta sursa principala de castig a localnicilor. De asemenea, exista si campuri, utilate si pazite, special amenajate pentru corturile celor mai "salbatici" dintre noi. Costinestiul este prin traditie statiunea tinerilor, elevilor si studentilor. Exista o multime de discoteci, cluburi, restaurante si baruri cu preturi relativ convenabile.

Citește și:

Tariful pentru o camera dubla la un hotel de patru stele din Costinesti (cu mic dejun inclus) este de 314 lei, in perioada de varf. Mai multe detalii gasiti aici.
Hotelurile de doua stele din aceeasi statiune practica preturi cuprinse intre 130 si 230 de lei pe noapte/camera dubla. Mai multe detalii gasiti
aici.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.