Setari Cookie-uri

TOP Turcia: Cele mai ieftine vacante ultra all inclusive

Turcia este recunoscuta la nivel mondial ca fiind paradisul sejururilor all inclusive. Tot turcii sunt cei care au promovat in ultimii ani si vacantele ultra, mega sau max all inclusive de lux. Asta inseamna ca pe tot parcursul sejurului, efectuat de obicei in cluburi si hoteluri de cinci stele, toate (sau majoritatea) facilitatilor si serviciilor sunt gratuite. In ciuda calitatii superioare a pachetului turistic preturile nu sunt foarte mari. De obicei se recomanda achizitionarea unui astfel de sejur deoarece cheltuielile suplimentare sunt cu mult reduse. Aceste megahoteluri, de obicei cu o capacitate de cazare foarte mare si inconjurate de gradini, parcuri si trerenuri de sport, frizeaza perfectiunea prin multitudinea facilitatilor oferite clientului. Animatorii si personalul hotelului nu au decat o grija: satisfactia turistului. Exista patru, cinci bucatarii cu specific diferit, mai multe alternative de petrecere a timpului liber (sporturi extreme, sali de fitness, bai turcesti, sesiuni de masaj oriental, cluburi, discoteci, plaje private s.a.), mai multe restaurante, cluburi speciale cu asistenta pentru copii si multe altele. Aproape totul este gratuit atata timp cat va achizitionati unul dintre pachetele ultra all inclusive care chiar daca costa ceva mai mult decat unul obisnuit merita fiecare banut. Iata mai jos cateva dintre cele mai ieftine (si sigure) pachete ultra all inclusive prezente in oferta turistica din Romania.

Belek Club Voyage 750 euro

Statiunea Belek se afla la 30 de kilometri de Antalya si este recunoscuta la nivel continental pentru peisajele sale fantastice, plajele insorite si vestigiile istorice. Terenurile de golf sunt o alta atractie a regiunii – foarte bine dezvoltata din punct de vedere turistic. Complexul hotelier Club Voyage clasificat cu cinci stele practica numai regimul ultra all inclusive prin care turistul client se poate bucura de cele cinci piscine (interioare si exterioare), 13 baruri, 8 restaurante a la carte, centre SPA si de fitness, parcuri de distractii, facilitati pentru practicarea sporturilor sub/acvatice si multe altele. Hotelul este situat chiar pe plaja la doar cativa zeci de metri de mare. Club Voyage se afla la doar doi kilometri de centrul statiunii Belek si are 600 de camere dotate cu aer conditionat, mini bar, internet s.a.

Citește și:

Un pachet de sapte nopti de cazare va va costa intre 750 si 880 de euro – in functie de perioada aleasa. Sejurul este in regim ultra all inclusive iar transportul cu avionul si transferurile aferente sunt incluse in pret. Taxele de aeroport va vor costa aproximativ 90 de euro de persoana. Mai multe detalii si alte oferte pentru acest hotel gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.