Setari Cookie-uri

TOP - 20 de vacante sub 300 de euro!

Inlocuind avionul cu autocarul, hotelul de patru stele cu vila si regimul all inclusive cu demipensiunea, veti reusi fara probleme sa reduceti semnificativ costul vacantei dorite. Astfel, destinatii destul de scumpe in extrasezon, cum ar fi Grecia, Austria, Ungaria sau chiar Turcia, Malta si Egipt pot deveni accesibile, chiar si in lunile de varf, daca faceti rabat de la lux si conditii exceptionale. Fie ca optati pentru sejururile clasice, fie pentru cele tematice sau circuite cu acoperire pe doua sau trei tari, preturile ofertelor descrise mai jos nu depasesc 300 de euro. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti (si cat mai repede!) este sa va rezervati biletul deoarece aceste pachete se vand extrem de rapid. *La unele dintre ofertele descrise mai jos taxele de aeroport, statiune sau pretul asigurarilor de sanatate nu este inclus.

Bulgaria, Nisipurile de Aur 287 euro/hotel de 4*

Statiunea, considerata perla a litoralului bulgaresc se afla la 17 kilometri nord de Varna si reprezinta una dintre cele mai cunoscute si promovate destinatii ale Bulgariei. Nisipurile de Aur beneficiaza de o baza hoteliera generoasa, baze termale, plaja larga si o clima blanda care permite efectuarea bailor de soare incepand cu luna aprilie.
Un pachet de sapte nopti intr-un hotel de patru stele din statiunea Nisipurile de Aur, va va costa 287 de euro de persoana – cazarea in camera dubla. Pachetul include si micul dejun dar exclude transportul.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.