Setari Cookie-uri

TOP - 20 de vacante sub 300 de euro!

Inlocuind avionul cu autocarul, hotelul de patru stele cu vila si regimul all inclusive cu demipensiunea, veti reusi fara probleme sa reduceti semnificativ costul vacantei dorite. Astfel, destinatii destul de scumpe in extrasezon, cum ar fi Grecia, Austria, Ungaria sau chiar Turcia, Malta si Egipt pot deveni accesibile, chiar si in lunile de varf, daca faceti rabat de la lux si conditii exceptionale. Fie ca optati pentru sejururile clasice, fie pentru cele tematice sau circuite cu acoperire pe doua sau trei tari, preturile ofertelor descrise mai jos nu depasesc 300 de euro. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti (si cat mai repede!) este sa va rezervati biletul deoarece aceste pachete se vand extrem de rapid. *La unele dintre ofertele descrise mai jos taxele de aeroport, statiune sau pretul asigurarilor de sanatate nu este inclus.

Turcia, Istanbul 200 euro

Chiar daca Ankara este capitala Turciei, Instanbulul reprezinta cel mai mare oras al tarii precum si unul dintre cele mai importante centre economice si administrative ale statului. Este, cu siguranta, cel mai frumos, cultural si istoric oras al tarii. Metropola este impartita in doua de stramtoarea Bosfor. In partea europeana se afla si centrul istoric cu stradute inguste si drepte care se intretaie si incolacesc in jurul caselor, cafenelelor sau a restaurantelor. Tot aici, in centrul istoric se afla Moscheea Albastra, una dintre cele mai mari atractii ale orasului precum si Aya Sofia - celebra biserica bizantina transformata in moschee si devenita in secolul trecut muzeu. Moscheile Beyazid, Sehzade, Selimiye, Sultanahmet, Sal'leymaniye reprezinta de asemenea importante puncte de atractie ale zonei. Instanbulul este, de asemenea, si unul dintre cele mai mari centre comerciale ale regiunii – fiind una dintre destinatiile preferate de amatorii de shopping.
Un pachet de sapte zile – sase nopti de cazare in Istanbul-, intr-un hotel de trei stele – cu micul dejun inclus va va costa 200 de euro. In acest pret intra si transportul cu autocarul precum si asistenta turistica.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.