Setari Cookie-uri

TOP - Bulgaria de vara in oferte all inclusive

Daca pe litoralul romanesc nu exista decat sase hoteluri care ofera servicii all inclusive, Bulgaria se mandreste cu statiuni intregi construite pe acest concept. Evident, acesta este unul dintre motivele pentru care litoralul de la sud de Dunare devine mult mai atractiv decat cel autohton. Nu exista termen de comparatie intre serviciile bulgarilor si, sa spunem, cele ale turcilor. Turcia si Grecia sunt destinatii traditional turistice, dedicate 100% clientului. Dar, daca aveti planuri pentru o vacanta cu buget redus, Bulgaria reprezinta cea mai buna alegere prin prisma raportului calitate-pret. In general, ofertele agentiilor de turism pentru vecinii din sud sunt individuale (fara transport inclus) si cu cazare pe noapte aici existand uneori o conditie, aceea ca rezervarile sa fie pentru minim trei sau cinci nopti. Abundenta ofertelor de tip all inclusive, multiplele facilitati oferite in pachetul turistic, hotelurile noi, cu multe piscine si servicii incluse, preturile bune si distanta scurta fac - si anul acesta - din Bulgaria principala destinatie de vara pentru romani.

Nisipurile de Aur

Cu o istorie de numai 50 de ani si o plaja de aproape 4 kilometri lungime, statiunea Nispurile de Aur a fost supranumita, in repetate randuri, perla litoralului bulgaresc. Se afla la 18 kilometri nord de Varna si reprezinta una dintre cele mai cunoscute si promovate destinatii ale Bulgariei. Nisipurile de Aur beneficiaza de o baza hoteliera generoasa - aproape 70 de hoteluri de diverse categorii, precum si de baze termale, o plaja larga si o clima blanda care permite efectuarea bailor de soare incepand cu luna aprilie. Statiunea se afla intr-o arie naturala protejata, bucurandu-se astfel de o vegetatie bogata. Este una dintre cele mai verzi statiuni ale Bulgariei.

Preturi:

4* - Un pachet de sapte nopti de cazare, intr-un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur, va va costa 446 de euro – locul in camera dubla – cu regim all inclusive.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

5* - La un hotel de cinci stele, o noapte de cazare cu regim all inclusive – locul in camera dubla – va va costa 92 de euro in lunile iunie si iulie. Hotelul este insa unul dintre cele mai luxoase din statiune – are mai multe piscine, atat acoperite cat si in aer liber, sali de conferinte, centre spa, terenuri de joaca pentru copii si multe alte facilitati.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.