Kudika
2 Iulie 2008

Daca pe litoralul romanesc nu exista decat sase hoteluri care ofera servicii all inclusive, Bulgaria se mandreste cu statiuni intregi construite pe acest concept. Evident, acesta este unul dintre motivele pentru care litoralul de la sud de Dunare devine mult mai atractiv decat cel autohton. Nu exista termen de comparatie intre serviciile bulgarilor si, sa spunem, cele ale turcilor. Turcia si Grecia sunt destinatii traditional turistice, dedicate 100% clientului. Dar, daca aveti planuri pentru o vacanta cu buget redus, Bulgaria reprezinta cea mai buna alegere prin prisma raportului calitate-pret. In general, ofertele agentiilor de turism pentru vecinii din sud sunt individuale (fara transport inclus) si cu cazare pe noapte ľ aici existand uneori o conditie, aceea ca rezervarile sa fie pentru minim trei sau cinci nopti. Abundenta ofertelor de tip all inclusive, multiplele facilitati oferite in pachetul turistic, hotelurile noi, cu multe piscine si servicii incluse, preturile bune si distanta scurta fac - si anul acesta - din Bulgaria principala destinatie de vara pentru romani.

Balcic

Orasul Balcic se afla la 36 de kilometri nord de Varna in apropierea Nisipurilor de Aur si a statiunilor Albena si Cranevo. Reprezinta un punct de atractie pentru romani mai ales datorita existentei Castelului Reginei Maria si a Gradinii Botanice – renumita in toata Europa pentru bogatia ei de specii. Balcicul este un oras frumos, cu vile vechi si stradute inguste, cu terase si restaurante nu la fel de scumpe ca in statiunile de renume, dar la fel de primitoare ca in orice loc al Bulgariei.

Mesaje de Sf. Constantin si Elena: urari inspirate si traditii pentru noroc si sanatate
Preturi:

3* - Un pachet de sapte nopti la un hotel de trei stele – in regim all inclusive – va va costa 259 de euro in lunile iulie si august.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

La multi ani! Ce vedete isi serbeaza astazi ziua de nume?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: