Setari Cookie-uri

TOP - Vacante mai ieftine in septembrie

Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei, in lunile septembrie sau chiar octombrie. Destinatiile cele mai cerute sunt, la fel ca si in varf de sezon, Grecia, Turcia, Tunisia si Egipt, dar si Bulgaria sau litoralul romanesc isi promoveaza acerb prin programe speciale reducerile de la sfarsitul sezonului. Avantajele sunt clare preturile sunt mai mici, pachetele disponibile spre deosebire de situatia din timpul verii cand cele mai bune oferte se vand extrem de rapid. De asemenea la destinatie nu veti avea probleme cu aglomeratia si nici cu temperaturile insuportabile. Astfel, in Egipt, Tunisia , Turcia si Grecia in iulie si august se inregistreaza si temperaturi de peste 40 de grade in timp ce in septembrie acestea scad pana la 30 de grade. Iata mai jos cateva vacante de toamna care v-ar putea convinge.

Antalya, 4 stele All inclusive, 343 euro

Este aproape imposibil sa mai gasesti oferte pentru Antalya, in lunile iulie si august care sa nu depaseasca 400 de euro. In septembrie insa, un sejur de sapte nopti, la un hotel de patru stele va va costa 343 de euro de persoana. Pachetul include cazarea in camere duble, regimul all inclusive, biletele de avion – cu plecare insa din Timisoara.
Mai multe despre aceasta oferta gasiti aici.

Mai multe despre obiectivele turistice, posibilitatile de distractie si viata de noapte din Antalya gasiti aici: Antalya. Bun venit in Paradis!

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.