Setari Cookie-uri

TOP - Ocolul pamantului in 7 circuite turistice de lux

Circuitul, spre deosebire de clasicul sejur, iti da posibilitatea vizitarii mai multor destinatii intr-o singura vacanta. Aceste calatorii insumeaza de obicei toate lucrurile care dau culoare unui concediu reusit. In cateva zile turistul se plimba cu vaporul, cu trenul, cu trasura, strabate distante lungi cu avionul, viziteaza mai multe continente sau tari si are acces la culturi si civilizatii diverse intr-un rastimp extrem de scurt. Recomandat celor cu posibilitati financiare peste medie, acest tip de calatorie poate satisface si cele mai exigente standarde ale calitatii. Poti strabate un continent sau doua, ba chiar intreaga lume, din tara in tara si din obiectiv in obiectiv, intr-o singura si cuprinzatoare vacanta. Insa, ca si orice alt tip de excursie organizata, si circuitele se impart, cel putin aparent, in doua categorii: circuitele de lux si cele obisnuite. Avantajul unui circuit mai scump este confortul - in lipsa caruia o astfel de excursie poate deveni extrem de obositoare. Imaginati-va cum ar fi spre exemplu sa vizitati jumatate din Europa cu autocarul. Lucrurile stau putin diferit atunci cand transportul se face cu avionul iar conditiile de cazare, de masa si serviciile aferente unei astfel de calatorii sunt la cel mai inalt standard al calitatii. De aceea, daca vreti sa vedeti lumea intreaga - sau o mare parte din ea - intr-o singura vacanta, un buget generos va transforma aceasta experienta intr-una de neuitat.

China, Mongolia, Coreea de Sud 21 de zile de la 3870 euro

Itinerariu: Bucuresti – Beijing – Desertul Gobi – Karachoram – Khoton – Khar – Balgaz – Ulan Bator – Xian – Pusan – Cheongju – Templul Haeinsa – Muntele Songnisan – Seul – Istanbul

Circuitul promite mult datorita programului sau care, desi nu este foarte incarcat, pare sa atinga cele mai importante obiective turistice ale zonei. Mai mult, turistii au ocazia unui contact direct cu civilizatia asiatica datorita numeroaselor opriri atat pe teritoriul Chinei si Mongoliei cat si pe cel al Coreei de Sud. Transportul se face cu avionul – pana in Asia – si cu trenul intre cele trei tari. Exista numeroase excursii, vizite la palatele imperiale si incursiuni in viata traditionala a nomazilor asiatici. Pretul este de 3870 de euro de persoana – in regim double iar suplimentul single este de 650 de euro. In pret nu sunt incluse taxele de aeroport, cele de viza si alte servicii. Plecarea se face in data de 24 septembrie iar intoarecerea in Bucuresti pe 14 octombrie.

Citește și:

Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.