Setari Cookie-uri

TOP Cele mai ieftine vacante de weekend

Conform unui studiu publicat anul trecut, peste 60% din turistii romani practica turismul de weekend care, cum este si normal, capata o pondere deosebita in extrasezon cand concediile de lunga durata nu sunt un fapt obisnuit. Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta oficiala pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

Amsterdam 262 euro

Capitala Olandei nu este nici pe departe o destinatie ieftina astfel incat gasirea unor oferte accesibile reprezinta uneori o adevarata provocare. Destinatia merita insa toate eforturile. Red Light District, Coffee Shop-uri, flori, canale, halbe de bere, terase la malul apei, muzee, mori de vant, biciclete, brandy, “roti” de cascaval, hidrobiciclete, vaporase, cluburi, dans, parcuri, gradini... iata doar cateva dintre cuvintele-cheie care caracterizeaza aceasta capitala a unei lumi lipsite de prejudecati, care ramane insa frumoasa datorita unor reguli stricte si a unei supravegheri riguroase si constante. Aparent un haos, in realitate un paradis foarte bine organizat.

Oferta: Un weekend care include doua nopti de cazare la un hotel de doua stele, transportul cu avionul tur/retur si micul dejun va va costa, de persoana, 262 de euro. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 15 decembrie 2008.
Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.