Setari Cookie-uri

TOP Cele mai ieftine vacante de weekend

Conform unui studiu publicat anul trecut, peste 60% din turistii romani practica turismul de weekend care, cum este si normal, capata o pondere deosebita in extrasezon cand concediile de lunga durata nu sunt un fapt obisnuit. Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta oficiala pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

Istanbul - 204 euro

Istanbul este orasul cu zece milioane de locuitori, orasul care se intinde pe doua continente si singurul oras al lumii care a fost capitala a trei imperii: cel Roman, Bizantin si Otoman. Chiar daca Ankara este capitala Turciei, Instanbulul reprezinta cel mai mare oras al tarii precum si unul dintre cele mai importante centre economice si administrative ale statului. Este, cu siguranta, cel mai frumos, cultural si istoric oras al tarii. Datorita influentelor atat de diferite, influente fie cu caracter religios, cultural sau istoric, Istanbulul este un oras de care iti este foarte simplu sa te indragostesti. Este o destinatie perfecta pentru Sarbatorile de Iarna, datorita climei blande si a multiplelor posbilitati de petrecere a timpului liber.

Oferta: Un weekend la Istanbul va va costa 204 euro. Tariful include doua nopti de cazare – cu mic-dejun inclus la un hotel de trei stele si biletul de avion dus-intors.
Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.