Setari Cookie-uri

TOP 10 Cele mai exclusiviste centre SPA ale Europei

Segmentul SPA a cunoscut in ultimii ani un adevarat boom economic. Cu venituri de peste 10 miliarde de dolari pe an in America si cu peste 18 bilioane de vizite in Europa SPA-ul si-a triplat valoarea in ultimul an. Termenul provine din cuvintele latine Sanitas per aquam Santatate prin apa, iar conceptul ce sta la baza tratamentelor de astazi a fost intens exploatat in Imperiul Roman. Baile publice din Roma antica erau atat un loc de relaxare si purificare, cat si un spatiu al discutiilor private.

Mavida Balance Hotel and Spa

Salzburg, Austria

Daca nu ati auzit de IL-DO, nu-i nicio problema. Salzburgul nu este atat de departe, iar cei de la Mavida SPA sunt experti. Tratamentul mentionat mai sus consta in dispunerea unor surse de lumina intr-un spatiu special amenajat in care clientul petrece o anumita perioada de timp inhaland parfumul unor ierburi arse. Se spune ca tehnica este perfecta pentru stres si relaxare. Dar la Mavida Balance Hotel and Spa “meniul” de patru stele este imbogatit de o multime de alte tratamente.
Pretul minim pentru cazarea unui adult intr-o camera single este de 110 euro/pe noapte. Tratamentele nu sunt incluse in pret.
Mai multe detalii gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.