Kudika
8 Octombrie 2008

Veti fi umiti cat de ieftine pot fi unele pachete, fie externe fie interne, in afara sezonului turistic. Sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie reprezinta singurul varf turistic din urmatoarele sase luni. Octombrie, noiembrie, februarie si martie sunt lunile preturilor mici si a ofertelor profitabile. Daca schimbati cateva variabile ale vacantei voastre aveti toate sansele sa obtineti un maxim de lux si confort la cele mai mici preturi. Fie ca ne referim la pachete cu destinatii exotice sau cosmopolite, fie ca vorbim despre vacante de iarna la munte, aceste locuri accesibile exista si asteapta sa fie ocupate.

Schi in Italia de la 273 euro pe sejur

Italia, Franta, Elvetia si Austria sunt cele patru destinatii vedeta ale iernii. Foarte scumpe si cu locuri insuficiente in timpul Sarbatorilor, aceste destinatii devin extrem de accesibile in extrasezon. Astfel, cu mai putin de 300 euro poti petrece sapte nopti intr-o vila de trei stele din Alpii Italieni. Pensiunea se afla in statiunea Ortisei – parte a regiunii de schi Dolomiti, cu 176 de kilometrii de partie si 83 de instalatii prin cablu.
In functie de perioada pe care o alegi pretul creste. Cert este ca in luna ianuarie poti petrece aici sapte zile cu 273 de euro de persoana – cazarea in camera dubla si micul dejun inclus.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Statiunile pentru schi din Austria - oferte pentru 2011
Extradestinatii pentru luna de miere

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: