Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

Bonus: Transalpina

Nu trebuie sa va limitati la o iesire de duminica pentru a va simti eliberati pe motocicleta. Aceste trasee sunt adevarate vacante de neuitat, aproape niste excursii initiatice pentru pasionati; aventuri internationale ce va vor pune la incercare abilitatile si va vor stimula simturile. Va fi greu sa ajungeti pe alte continente cu motocicleta. Dar puteti discuta cu agentul vostru de turism si puteti inchiria un motor la destinatie, adica la punctual de plecare in traseul ales. Si pana la urma, in Italia, Grecia, Turcia, Austria sau Franta puteti ajunge pe doua roti fara sa apelati la avioane sau alte tipuri de transport. Timp, energie, bani si adrenalina sa fie!
Iar daca vreti sa va sugeram un traseu superb in Romania, trebuie sa incercati Transfagarasanul sau, pentru cei mai curajosi, Transalpina

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.