Setari Cookie-uri

ULIMELE LOCURI disponibile DE REVELION 2011

Pentru fiecare, Revelionul este un motiv de bucurie. Fiecare persoana se gandeste la anul care se incheie si incepe sa isi faca planuri pentru anul care incepe. Cu totii ne dorim ca trecerea dintre ani sa fie ceva special, o noapte cum nu a mai fost, o petrecere pe care sa nu o poti uita, o sarbatoare pe care sa o simti chiar si in stomac si de care sa iti aduci aminte peste ani.

Pentru fiecare, Revelionul este un motiv de bucurie. Fiecare persoana se gandeste la anul care se incheie si incepe sa isi faca planuri pentru anul care incepe. Cu totii ne dorim ca trecerea dintre ani sa fie ceva special, o noapte cum nu a mai fost, o petrecere pe care sa nu o poti uita, o sarbatoare pe care sa o simti chiar si in stomac si de care sa iti aduci aminte peste ani. Daca inca nu v-ati rezervat ceva pentru Revelion 2011, venim in ajutorul vostru cu ultimele oferte disponibile!

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Cu totii ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine si cautam un loc special in care sa ne gaseasca ziua de 1 Ianuarie.

Probabil multi dintre voi stiti zicala : "Cum este prima zi din an asa iti va merge tot anul". Pai in acest caz, de ce sa nu ne bucuram din plin de ultima zi a anului 2010? De ce sa nu incercam sa facem tot posibilul ca anul 2011 sa ne gaseasca departe de munca, inconjurati de dragoste si veselie, de miros de portocale si cozonac, si de alte bunatati. Sa avem langa noi persoanele pe care le iubim, sa simtim ca pentru o noapte tot Universul a fost creat pentru noi!

Am pregatit pentru voi o lista cu ultimele locuri disponibile pentru Revelion 2011!

1. AUSTRIA

VIENA


--- Autocar 5 nopti
Plecare: 29 decembrie 2010
Hotel: hotel IBIS 3*
Tarif: 289 euro + 309 lei
Tariful include:
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2*
- 2 cazari cu mic dejun in Budapesta in hotel 3*
- 3 cazari cu MD la Hotelul de 3* pe care l-ati solicitat
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Tariful nu include:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
- deplasarea in Grinzing si transportul local in Viena;
- Programele optionale: Cina festiva in Grinzing 26 euro, Melk-Mariazell 30 euro, Borkatakomba 29 euro; Toate, organizate pt. grup minim 30 turisti.
Disponibil: peste 10 locuri disponibile.
Pentru mai multe detalii, click aici.

--- Avion 3 nopti
Plecare: 30 decembrie 2010
Hotel: hoteluri de 3 si 4 stele
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.