Setari Cookie-uri

Cauti un Revelion ieftin?

Ofertele pentru Sarbatorile de iarna sunt, de la an la an, mai atragatoare, mai exotice, mai inedite, dar, din nefericire, si mult mai scumpe. Valea Prahovei concureaza la preturi cu destinatiile exotice ale Pacificului si din ce in ce mai multi romani au renuntat la ideea de concediu la munte in favoarea unor sarbatori mai ieftine acasa. Totusi, exista o multime de alternative pentru un buget mai modest. Turismul rural este pe val, la fel si unele destinatii externe care imbie din ce in ce mai multi turisti cu oferte foarte atragatoare prin prisma raportului calitate-pret.

Grecia, Turcia si Bulgaria - 3 stele ale Sarbatorilor accesibile

Romanii au prins inca din anii trecuti gustul vacantelor in strainatate, unde serviciile sunt de calitate, iar tarifele destul de scazute. De exemplu, o excursie de cinci zile in Paralia Katerini. In Grecia, costa 129 de euro plus 299 de lei si include masa festiva de Revelion, cazarea pentru patru zile la un hotel de patru stele, in camera dubla, vizita la Meteora, Sofia si Salonic. Transportul se face cu un autocar nou si este inclus in pret. Pentru Bulgaria, la Nisipurile de Aur, cinci nopti costa 390 euro de persoana. Si in Austria, la pensiunile din Alpi, preturile sunt decente: pornesc de la 394 euro/persoana, sapte nopti la hotel de doua stele. Cei care vor un sejur mai lung pot opta pentru unul de sase nopti in Atena: 280 de euro. Un sejur la Istanbul, de sase zile, costa peste 200 de euro, cu mic-dejun si cazare intr-un hotel de trei stele. Aproximativ la fel costa o vacanta similara intr-un hotel de 3 stele din Kusadasi.

Recomandarea noastra:
Totul este sa nu ai foarte multe iluzii legate de luxul care te va astepta la destinatie. In turism, nu exista minuni si se aplica regula “cat dai atata face”. Desigur, ca orice afacere, exista solutii mai bune si solutii mai proaste. Dar nu-ti face prea multe asteptari. Nici nu fi pesimist, iar daca dispui de fonduri suficiente, ar fi pacat sa petreci Revelionul in acelasi loc in care l-ai petrecut si in anii trecuti.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.