Setari Cookie-uri

Recomandarile Lazy pentru Revelion - I -

Daca faci parte din categoria celor care se hotarasc pe ultima suta de metri unde si cum isi vor petrece Anul Nou articolul acesta este pentru tine. Dupa cum bine stii, ofertele agentiilor de turism se imputineaza de la zi la zi iar orice minut care trece, trece in defavoarea ta. Totusi, mai exista o multime de posibilitati iar noi incercam sa ti le oferim pe cele mai bune. Trebuie doar sa alegi.

Si aceste oferte sunt destul de avantajoase iar datorita centrelor de tratament - multe functioneaza si in perioada iernii - vei avea cu siguranta un sejur relaxat.
Astfel, un pachet de patru zile la Baile Olanesti te va costa aproximativ 1000 de lei. Ai incluse mesele, cazarea, accesul la unele tratamente si masa festiva de Revelion. Mai multe detalii afli de aici.

La Sovata, un pachet care include patru nopti de cazare, pensiune completa si masa de Revelion de va costa 920 de lei. Oferta este pentru un hotel de doua stele care are insa baza de tratament proprie. Mai multe detalii aici.

In categoria optiunilor ieftine intra si litoralul

Ofertele de aici sunt si ele destul de atragatoare. Astfel, la un hotel de cinci stele din Saturn un pachet care include trei nopti de cazare te va costa 1500 de lei. Sunt cinci stele totusi. Sunt incluse in pret: cazarea, demipensiunea, masa de Revelion, carnavalul si accesul de centrul SPA al hotelului. Afla mai multe aici.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.