Setari Cookie-uri

Vacante mari la preturi mici

Este bine de stiut faptul ca cele mai mici preturi ale sezonului de iarna sunt cele de la inceputul lunii ianuarie. Asa ca, daca v-ati decis sa va petreceti Sarbatorile acasa, la inceputul lui ianuarie veti putea ajunge pe meleaguri straine cu bani mult mai putini. Exista si o explicatie: explozia de turisti dornici de un Revelion "in vacanta" este atat de mare incat preturile ofertelor cresc substantial. Insa, odata cu terminarea perioadei de varf, hotelurile raman goale, avioanele la fel iar agentiile te imbie cu oferte care de care mai tentante.

Este bine de stiut faptul ca cele mai mici preturi ale sezonului de iarna sunt cele de la inceputul lunii ianuarie. Asa ca, daca v-ati decis sa va petreceti Sarbatorile acasa, la inceputul lui ianuarie veti putea ajunge pe meleaguri straine cu bani mult mai putini. Exista si o explicatie: explozia de turisti dornici de un Revelion “in vacanta” este atat de mare incat preturile ofertelor cresc substantial. Insa, odata cu terminarea perioadei de varf, hotelurile raman goale, avioanele la fel iar agentiile te imbie cu oferte care de care mai tentante.

Lasa-te deci ademenit pentru ca poti economisi bani seriosi avand aceleasi beneficii. O vacanta intr-o insula exotica sau un sejur in Egipt, ba chiar un weekend in vreo metropola din Europa va costa mult mai putin in ianuarie. Din februarie in schimb, preturile vor creste din nou. Este adevarat, cererea va ramane constanta iar urmatoarea explozie de preturi va avea loc abia in vara.

Diferente majore la ofertele de lux

Daca vreti sa ajungeti in Mexic, Cuba sau Tenerife dar nu va permiteti, aveti rabdare. In Cancun spre exemplu, o oferta de Revelion cu 7 nopti incluse, la un hotel de cinci stele va va costa in perioada Sarbatorilor de iarna intre 2200 si 2600 de euro de persoana. Click aici pentru detalii.

In schimb, o oferta asemanatoare, tot in regim de all inclusive si tot la un hotel de cinci stele dar incepand cu data de 3 ianuarie va va costa cu aproximativ 1000 de euro mai putin! Adica aproximativ 1700 de euro. Aici gasiti mai multe detalii.

Exista foarte multe astfel de oferte cu diferente foarte mari de preturi in functie de perioada.

Astfel, in Tenerife un sejur de sase nopti in perioada Sarbatorilor (29 decembrie - 4 ianuarie), la un hotel de patru stele in regim cu demipensiune va va costa aproximativ 1400 de euro. Aflati mai multe despre aceasta oferta aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.