Setari Cookie-uri

Ultimele "last minute" pentru Revelion!

Ofertele de ultim minut pentru Sarbatori sunt putine dar extrem de dorite si vanate de catre toti turistii care inca nu si-au facut planurile pentru Sarbatori. Aceste pachete, de obicei mai ieftine sunt de fapt oferte la care alti clienti au renuntat in ultimul moment sau bonusuri ale diversilor parteneri ai agentiei care promoveaza respectivele sejururi. Chiar daca sunt mai putin scumpe decat acum o luna sau doua nu trebuie sa va ganditi ca aceste oferte ascund capcane. Pretul lor este redus destul de mult tocmai pentru ca agentia, hotelul, autocarul sau avionul cu pricina sa nu ramana cu locuri libere mai ales in contextul in care cererea turistica este foarte mare.

Tot Perfect Tour vine cu inca doua oferte last minute: una pentru Bulgaria (269 de euro pentru un pachet de 3 nopti la un hotel de 5 stele) si alta pentru Baile Felix (1311 ron, un sejur de 5 nopti la un hotel de 3 stele).

Ofertele exotice vin cu reduceri de pret

Agentia Marshal ofera clientilor o reducere de 100 de euro pentru Revelionul in Tenerife. Aceasta reducere este valabila doar la sejururile cu plecare din 29 decembrie. Pachetul costa aproximativ 950 de euro pentru un hotel de 3 stele si 1000 de euro pentru sase nopti la un hotel de 4 stele. Sejurul include transportul cu avionul, cazarea, demipensiunea si asistenta turistica. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta click aici.
Tot cu oferte speciale vine si agentia OzHolidays care promoveaza un sejur de Revelion in Republica Dominicana. Pachetul costa 1990 de euro si include cazarea pentru 10 nopti intr-un hotel de 5 stele, biletele de avion, transferurile si regimul all-inclusive. Mai multe detalii gasiti aici.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.