Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru un Revelion fara probleme

Succesul unui Revelion depinde in mare masura de anumite decizii de moment. Chiar daca ai reusit sa iti achizitionezi un sejur de zece zile in Cuba pe perioada Sarbatorilor sau, din contra, vei afla pe 31 decembrie unde te va gasit Noul An, este bine sa tii cont de cateva reguli de aur. Daca este adevarat ca starea de spirit pe care o ai la cumpana dintre ani iti va influenta urmatoarele 365 de zile ar fi tare bine ca Revelionul sa te gaseasca intr-o forma excelenta.

4. Banii - eterna si fascinanta problema

Chiar daca utilizarea cardului este de preferat in anumite momente, ar fi bine sa nu va bazati in totalitate pe bancomate, mai ales daca va veti petrece Revelionul in statiuni foarte aglomerate. Este posibil ca bancomatele sa ramana fara bani, iar bancile au un program foarte limitat la sfarsitul anului. Daca plecati in strainatate schimbati bani din timp daca nu vreti sa aveti probleme cu birourile de schimb valutar - si ele au un program destul de flexibil in aceasta perioada.

5. Mancarea, bautura si excesele

Tentatiile sunt multe si mari. Toata lumea mananca, toata lumea bea mult si putini se distreaza cu adevarat. Nu uitati ca scopul nu este sa terminati toate resursele ci sa va simtit cat mai bine. De aceea ar fi indicat sa mancati cat mai putin si sa beti fix cat trebuie la masa festiva. Nu transformati Revelionul intr-o petrecere banala cu dureri de cap si de stomac si cu prea putine amintiri frumoase.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.