Setari Cookie-uri

Bulgaria in oferte de Paste

Grecia si Bulgaria sunt cele doua mari vedete ale vacantei de Paste. Conform primelor estimari ale agentiilor de turism cei mai multi romani au preferat Grecia – tara ortodoxa cu preturi mici pentru vacanta de primavara. Bugetele medii si timpul scurt se preteaza insa perfect Bulgariei care vine in intampinarea turistilor romani cu preturi mult mai atractive decat cele de pe litoralul de la nord de Dunare precum si cu pachete flexibile si un confort sporit.

Agentia Klever Travel are intr-adevar o oferta tentanta. Doar 19 euro pe noapte, de persoana, cu demipensiune in Nisipurile de Aur. Cazarea se face in hoteluri de trei, patru si cinci stele iar oferta este valabila doar pentru sejururi care depasesc trei nopti de cazare. Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.

Agentia Marshal are si ea o gama variata de pachete turistice pentru Bulgaria. In functie de preferinte puteti opta pentru un pachet de minim trei/maxim sapte zile in Albena, Constantin si Elena sau Nisipurile de Aur. Astfel, sapte nopti de cazare intr-un hotel de patru stele din Constantin si Elena, va vor costa, in regim All Inclusive, 264 de euro. Pretul include cazarea in camera dubla, masa festiva de Paste precum si alte servicii sau facilitati. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.


Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.