Setari Cookie-uri

Cele mai tari gadget-uri, pentru calatoriile cu masina

In zilele noastre, pregatirea pentru o calatorie cu masina se aseamana foarte bine cu aceea pentru o misiune spatiala. Camere digitale, laptop-uri, i-Pod-uri, MP3 playere, DVD playere portabile, lazi frigorifice, precum si multe alte gadget-uri au devenit esentiale pentru ca pasagerii sa se bucure de o experienta de neuitat.

Telefon conectat la satelit
Pret: aprox. 600 dolari
Cea mai buna alternativa la telefonul mobil care isi poate pierde cu usurinta semnalul vine din partea dispozitivelor conectate la satelit, care au ajuns astazi sa concureze cu success clasicele dispositive mobile in ceea ce priveste dimensiunile.

Laptop Panasonic Toughbook CF52
Pret: 1.649 dolari
Cu carcasa din aliaj de magneziu, tastarura rezistenta la umezeala, ecranul si hard-drive-ul protejate contra socurilor, cel mai nou model Panasonic Toughbook este atat de rezistent, incat poti sa-l arunci in spatele unui pick-up si tot n-ar pati nimic.

Avalanche Picnic Cooler
Pret: 115,95 dolari
Americanii de la Picnic Time produc cosuri de picnic de calitate inca din 1982, insa acesta reprezinta cel mai reusit model creat vreodata. Setul contine : patru farfurii, tacamuri din otel inoxidabil, tirbuson, cutit de branza dar si multe altele. Mai mult decat atat, datorita rotilor este si foarte usor de deplasat.

Citește și:

Autor: Silvia Nistor

Articol preluat de pe YourMoney

Alte recomandari:

Bling H2O: Cea mai scumpa apa din lume

Cel mai scump desert din lume

Cosmopolis, primul oras european din Romania!

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.