Setari Cookie-uri

Insulele Greciei pe patru sau doua roti

Indiferent daca va deplasati in Grecia insulara cu un autocar sau cu avionul, la destinatie veti intampina o mica problema. Ce faceti? Aveti sapte, zece sau paisprezece zile de stat in hotel. Bun. Hotelul are piscina, restaurante, terase si terenuri de sport. Este imposibil insa sa faci acelasi lucru in fiecare zi fara sa te gandesti cum este viata in celelalte statiuni ale insulei. Indiferent daca pleci in Corfu, Rhodos, Creta sau Mykonos ai o alternativa: RENT! Inchiriaza o masina, un ATV sau un scuter si descopera singur golfuri salbatice, plaje pustii, paduri de maslini, sate pescaresti in mai putine cuvinte, descopera-ti destinatia pentru ca e pacat sa nu vezi mai nimic din locul in care te afli.

Indiferent daca va deplasati in Grecia insulara cu un autocar sau cu avionul, la destinatie veti intampina o mica problema. Ce faceti? Aveti sapte, zece sau paisprezece zile de stat in hotel. Bun. Hotelul are piscina, restaurante, terase si terenuri de sport. Este imposibil insa sa faci acelasi lucru in fiecare zi fara sa te gandesti cum este viata in celelalte statiuni ale insulei. Indiferent daca pleci in Corfu, Rhodos, Creta sau Mykonos ai o alternativa: RENT! Inchiriaza o masina, un ATV sau un scuter si descopera singur golfuri salbatice, plaje pustii, paduri de maslini, sate pescaresti… in mai putine cuvinte, descopera-ti destinatia pentru ca e pacat sa nu vezi mai nimic din locul in care te afli.

Aproape toate insulele Greciei (cele dezvoltate din punct de vedere turistic) au extrem de multe centre de inchiriat masini sau scutere. Daca va veti caza la un hotel de trei, patru sau cinci stele, chestiunea este mult simplificata – la receptie sau in holul hotelului sunt astfel de birouri unde puteti cere o anumita masina care va va astepta la scara. Serviciul rent a car din Grecia este extrem de raspandit. Prin mai toate statiunile veti gasi, din suta in suta de metri, astfel de birouri. Preturile nu sunt mari, mai ales daca inchiriati pentru o perioada mai mare de timp.

Citește și:

In Corfu…

Desigur, preturile difera in functie de tipul masinii (daca optati pentru masina) si perioada inchirierii. Cu aproximativ 180 de euro veti inchiria fara probleme o masina buna pentru sapte zile. Pentru o zi veti scoate din buzunar intre 25 si 40 de euro iar pentru trei zile in jur de 80 de euro. Preturile pot varia destul de mult in functie de statiune sau firma la care apelati. Nu va grabiti sa semnati. Incercati mai intai sa vedeti cat mai multe oferte si abia apoi hotarati-va care este cea mai buna alternativa. Aici veti gasi mai multe detalii despre preturi si modele disponibile.

Si totusi, daca vrei sa vizitezi Corfu ATV-ul, scuterul sau motocicleta pot fi alegeri mai bune. Asta deoarece insula verde are strazi inguste, multe dintre ele in panta si foarte aglomerate in varf de sezon. Atv-urile, motocicletele si scuterele sunt si mult mai ieftine. Dar, si aici se aplica principiul – cu cat creste perioada cu atat pretul este mai mic. Un ATV poate fi inchiriat cu aproximativ 100 de euro pentru sapte zile. Mai multe detalii si oferte gasiti aici.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    14 Iulie 2008
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.