Setari Cookie-uri

Vacante de vis in Paradisurile Fiscale

Paradisurile fiscale sunt tari sau teritorii in care persoanele fizice sau juridice beneficiaza de regim economic privilegiat, fie ca nu platesc impozit pe venit sau pe beneficii, fie ca au prilejul sa isi ascunda afacerile mai mult sau mai putin legale.

Cele 700 de insule din Oceanul Atlantic, restranse in Insulele Bahamas fac deliciul oricaror iubitori de plaje insorite, cu apa albastra si nisipuri aurii. Cele mai frumoase destinatii din acest paradis sunt Cable Beach si Paradis Island, doua destinatii unde te poti rasfata la o partida de golf, tenis sau intre-un cazino renumit. Pregateste-te sa faci noi descoperiri, pentru ca cele mai multe locuri din insula nu sunt locuite. Cazarea pentru 8 zile la un hotel de trei stele porneste la la 620 de euro, insa poate ajunge si la peste 7.000 de euro intr-un hotel de 5 stele.

Antigua

Pentru o vacanta romantica si foarte intima poti alege Insula Antigua denumita si "Inima Caraibelor", datorita locului in care se afla. Antigua inca nu are un turism de masa, astfel ca poti sa te relaxezi in liniste alaturi de persona iubita. Cazarea pentru un sejur de 8 zile costa intre 1.500 si 2.500 de euro, in functie de preferinte.

Citește și:

Barbados

Barbados este un stat insular situat intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Denumita si “Mica Anglie”, Barbados este alegerea perfecta pentru o vacanta de vis cu aer englezesc. Insula de doar 97 de kilometri poate fi destinatia perfecta pentru iubitorii de sporturi martitime dar si de cricket sau polo. Aici poti sa inchiriezi un vas pentru a organiza petreceri private cu prietenii sau cu partenerul de vacanta. Cazarea pentru un sejur de 9 zile la un hotel de 4 stele variaza, in functie de perioada, intre 700 si 1.500 de euro.

Belize

Belize este o tara mica situata pe coasta de est a Americii Centrale in Marea Caraibelor. Belize a fost colonie a Marii Britanii pentru mai bine de un secol, insa si-a castigat independenta in anul 1981. Peisajul salbatic si plajele exotice cu siguranta te vor cuceri. Un circuit de 9 zile in Belize costa aproximativ 3.000 de euro, suma in care ai incluse cazarea si transportul cu avionul.

Citește și:

Autor: Alex Todoran

Articol preluat de pe Yuppy

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.