Setari Cookie-uri

Revelionul in Austria, aproape de SOLD OUT

Daca sunteti in cautarea unui Revelion in Alpii austrieci si daca sperati la o cabana care sa va scada costurile cazarii pana la 150, 200 de euro de persoana pe sejur avem o veste proasta. Aceste oferte sunt aproape epuizate. Multe dintre agentiile de turism inca mai au postate pe siteuri ofertele cu pricina, insa daca veti incerca sa faceti o rezervare puteti avea surpriza de a afla ca respectiva cabana a fost deja inchiriata. Prognozele facute de catre specialisti inca de la inceputul anului cum ca Austria va fi si anul acesta cea mai ceruta destinatie a iernii se adeveresc mai devreme decat ne asteptam. Austria ieftina s-a vandut aproape de tot. Mai raman insa o multime de alte variantemai scumpe.

Daca sunteti in cautarea unui Revelion in Alpii austrieci si daca sperati la o cabana care sa va scada costurile cazarii pana la 150, 200 de euro de persoana pe sejur… avem o veste proasta. Aceste oferte sunt aproape epuizate. Multe dintre agentiile de turism inca mai au postate pe siteuri ofertele cu pricina, insa daca veti incerca sa faceti o rezervare puteti avea surpriza de a afla ca respectiva cabana a fost deja inchiriata. Prognozele facute de catre specialisti inca de la inceputul anului – cum ca Austria va fi si anul acesta cea mai ceruta destinatie a iernii – se adeveresc mai devreme decat ne asteptam. Austria ieftina s-a vandut aproape de tot. Mai raman insa o multime de alte variante…mai scumpe.

Daca cautati o cabana in Kaprun, Zillertal sau Kitzbuhel si gasiti, tineti de ea. Faceti rezervarile cat mai repede si felicitati-va pentru noroc. Asta pentru ca, in mai toate statiunile bune ale Austriei, cabanele, apartamentele ieftine si camerele pensiunilor cu putine stele au fost deja, in mare parte, rezervate. Daca nu reusiti prin agentiile din Romania, incercati direct pe motoarele de cautare austriece. Ghinion veti avea insa si acolo. Mai ales daca cautati oferte ieftine in perioada Revelionului.

Citește și:

“Ieftinul” s-a vandut, “scumpul” va asteapta…

De obicei, cele mai bune oferte situau cazarea la suma de 150, 200 de euro de persoana pentru sapte zile. O cabana de 10 locuri cu bucatarie complet utilata, cinci dormitoare, living si bai putea fi inchiriata pentru perioada Revelionului cu aproximativ 2500 de euro. In prezent nici cele mai scumpe cu 1000, 2000 de euro nu mai sunt disponibile pentru zona Europa Sports Region. Iata aici un exemplu elocvent.

In schimb, in afara Sarbatorilor, preturile scad la mai putin de jumatate (in multe dintre cazuri) iar rezervarile sunt “pe verde”. Afacerea poate fi insa rentabila doar pentru cei care isi pot lua concediul la inceputul lui decembrie sau in lunile ianuarie si februarie.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.