Setari Cookie-uri

Top 7: Cele mai confortabile hoteluri ale aeroporturilor

Transportul cu avionul s-a intensificat in ultimii zece ani creand, in acelasi timp, o noua nevoie: aceea de a gazdui turistii in hoteluri dintre cele mai confortabile, luxoase si ingenios decorate. Forbestraveler ne prezinta cele mai apreciate hoteluri ale aeroporturilor lumii.

La toate acestea se adauga un imens centru de sanatate si fitness si o piscina ce ofera privelisti minunate ale Frankfurt-ului.

Sofitel Heathrow, Anglia
Avand un numar de 607 camere, acest hotel de aeroport este diferit de toate celelalte, impresionand prin abordarea unei teme multi-culturale. Astfel, decorul inedit omagiaza cultura diferitor continente, receptia, de exemplu, fiind conceputa in stilul Antarticii, cu elemente ce amintesc de acele tinuturi.

Hotelul inaugurat in iulie 2008 dispune de geamuri speciale, care reduc semnificativ intensitatea zgomotului perceput, si de prima baie decorata in totalitate folosind cristale Swarovski, din Europa. Khuan Chew, cel care a realizat design-ul interior pentru acest hotel este recunoscut in intreaga lume pentru design-ul celebrului hotel de sase stele, Burj al Arab din Dubai.

Citește și:

Crowne Plaza, Aeroportul Changi, Singapore
Aeroportul Changi a fost deschis in luna mai a anului 2008 si a devenit in scurt timp un reper important al transportului din Asia.

Hotelul acestui aeroport, Crowne Plaza, este ultramodern si se afla la doar 20 de minute de mers cu trenul de centrul orasului Singapore.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor iPod-uri cu muzica relaxata, difuzeaza programe cu exercitii yoga la televizoare si, de asemenea, o superba piscina tropicala, perfecta pentru odihna dupa traversarea Pacificului.

Autor: Raluca Stefan
Articol preluat de pe YourMoney

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.