Setari Cookie-uri

Cele mai bune OFERTE SPECIALE si LAST MINUTE

2009 va ramane probabil in istorie un an marcat de Criza Economica globala... Criza economica, mai mult sau mai putin resimtita de fiecare, mai mult sau mai putin exagerata de catre media, situatia economica nesigura, ne obliga la prudenta, dar nu neaparat la ingrijorare. Bugetele si prioritatile fiecaruia dintre noi se schimba, insa pana la urma, sa fim sinceri, nu vom renunta la vacanta de vara! Vom cauta insa cele mai bune oferte, cele mai competitive preturi si cele mai potrivite destinatii, pentru tipul de vaanta dorit, pentru tipul ed familie pe care-l avem, pentru asteptarile fiecaruia dintre noi dar si pentru bugetul pe cae ni-l permitem...

8. CIRCUIT prin EUROPA, cu destinatia AMSTERDAM si PARIS, plecare pe 17 iulie 2009 - 445 euro, Asigurarea Medicala gratuita pentru inscrierile pana pe 03 iulie 2009!

Un circuit care te face sa iubesti pana la...dependenta... viata de noapte si frumusetile oraselor europene! Un circuit unic, plin de viata si de distractie. Amsterdam, Paris... si asta spune totul. Cu atatea Nopti Albe la bord...si cu atatea tentatii in jurul vostru pe perioada circuitului, ne-am gandit sa va oferim cadou asigurarea mediala pe durata calatoriei ;-)
Detalii aici.

9. Oferim pentru cei interesati, si numai bilete de avion, in CURSELE CHARTER directe, saptamanale, din Bucuresti spre CRETA, RHODOS si CORFU.

CRETA: Zbor Direct cu Aegean Airlines, in fiecare Joi, bilete disponibile incepand din 16.07 pana in 17.09, 230 euro /persoana, toate taxele incluse!

Citește și:

CORFU: Zbor Direct cu Blue Air, in fiecare Marti, bilete disponibile incepand din 30.06 pana in 15.09, 205 euro /persoana, toate taxele incluse!

RODOS: Zbor Direct cu Blue Air, in fiecare Miercuri, bilete disponibile incepand din 01.07 pana in 16.09, 235 euro /persoana, toate taxele incluse!

Toate zborurile decoleaza din OTOPENI!

Asadar, chiar daca nu ai apucat sa iti planuiesti vacanta pana acum, chiar daca bugetul tau este limitat, chiar daca e criza, iti oferim ocazia sa gasesti o oferta perfecta pentru tine... De aceea ne recomandam drept "Your Professional Travel & Events Consultants and Problem Solvers"...

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.