Setari Cookie-uri

14 circuite pentru Pasti

Pastele se apropie si, nici gerul, nici zapada, nici Criza economica, nu pot influenta impactul pe care il are asupra noastra cea mai mare sarbatoare a crestinatatii.

Pastele se apropie si, nici gerul, nici zapada, nici Criza economica, nu pot influenta impactul pe care il are asupra noastra cea mai mare sarbatoare a crestinatatii.

La inceput de Aprilie, de Pasti, avem ocazia sa ne bucuram de invierea lui Cristos, de viata, de primavara, de familie si de prieteni. O ocazie minunata sa ne bucuram de ouale incondeiate, de pasca, cozonaci, drob de miel si iepurasi de ciocolata.

Sfanta sarbatoare a Pastelui inseamna pentru majoritatea dintre noi, fie ca suntem patrunsi sau nu de fiorul religios, o mini-vacanta, timp liber, relaxare, timp in si alaturi de familie. Stim cu siguranta ca romanilor le place sa calatoreasca, sa viziteze, sa descopere locuri noi, asa ca probabil multi dintre dumneavoastra va doriti sa puteti pleca undeva cu ocazia Pastelui.

Klever Travel va propune o gama larga de circuite in care sa vizitati orice loc va este pe plac. Fie ca doriti sa vizitati Europa sau Asia, fie ca doriti sa mergeti la locurile sfinte sau sa descoperiti Portugalia, pentru fiecare dintre dvs avem o oferta, iar daca nu o gasiti in articolul de mai jos, cu siguranta putem sa va oferim o solutie "tailor made", potrivita cu asteptarile, bugetul si visele voastre.

Citește și:

Cum anul acesta Pastele Ortodox se sarbatoreste in aceasi zi cu Pastele Catolic, pe 04 aprilie 2010, veti putea profita ca si tarile Catolice sarbatoresc Invierea Domnului in aceasi Duminica ca si ortodoxii.
Gasiti mai jos circuitele pentru Paste 2010 pentru care mai avem locuri disponibile:

AUTOCAR

1) PARALIA - KALAMBAKA (autocar 5 zile)/ 205 euro/ plecare 02 aprilie
Atractiile circuitului: Paralia Katerini, Salonic, Kalambaka, Manastirea Dionysos, Sofia

Servicii incluse:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 4 cazari cu mic dejun la Hotel Persa-Atlantis 3*;
- excursia din ziua a 2-a cu tur oras Salonic in valoare de 20 euro;
- excursia din ziua a 3-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 euro ;
- excursia din ziua a 4-a la manastirile suspendate de la Kalambaka (Meteora) in valoare de 30 euro .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.