Setari Cookie-uri

Noul TRENd de vacanta: descopera Europa cu TRENul

Acum cand criza si prudenta isi lasa inevitabil amprenta pe bugetul tau de vacanta este probabil cel mai potrivit moment sa redescoperi aventura, romantismul, comfortul si utilitatea calatoriilor cu trenul!

Acum cand criza si prudenta isi lasa inevitabil amprenta pe bugetul tau de vacanta este probabil cel mai potrivit moment sa redescoperi aventura, romantismul, comfortul si utilitatea calatoriilor cu trenul!

Se poate spune ca cea mai usoara si de multe ori cea mai confortabila si mai ieftina (ca raport calitate/pret) metoda de a calatori, dintr-un colt in altul al Europei, este aceea de a calatori cu trenul.

Si nu ne referim acum la calatoriile prin tara, unde intarzierile sunt asteptate si din pacate punctualitatea si eficienta raman exceptiile. Va propunem sa experimentati calatoriile cu trenul pe liniile feroviare din Europa de Vest, acolo unde se respecta nu doar orarul prestabilit ci si confortul si intimitatea fiecarui calator.

Ati auzit probabil de excursii cu trenul prin Europa, de abonamentele Interrail sau Balkan Flexi Pass si probabil nu va este prea greu sa va imaginati diferentele evidente intre conditiile oferite de Cauile Ferate Romane si cele Germane, Franceze, Elvetiene sau Austriece. V-ati dorit poate pana acum sacalatoriti cu trenurile europene care sunt mult mai elegante si rapide decat ale noastre, dar nu ati vazut pana acum oferte atractive si nu ati avut cum sa va planificati singuri rutele.

Citește și:

Acum este momentul sa va vedeti dorintele implinite. Acum puteti descoperi batranul continent cu ajutorul transportului pe sine. Calatoria cu trenul este mult mai placuta decat cea cu autocarul si de asemenea este si mult mai sigura!

Ce avantaje va poate oferi o vacanta cu trenul?

- este o oportunitate pentru a vizita mai multe orase din aceeasi tara/din mai multe tari intr-o singura excursie
- pachetele cu trenul ofera turistului flexibilitate maxima
- raport calitate – pret foarte bun
- se castiga timp: nu este necesara prezenta cu mult timp inainte de plecare si nici nu se pierde timpul cu diverse formalitati
- calatorie mult mai comoda decat cu avionul: mai mult spatiu intre locuri, conexiuni laptop, internet, restaurant cu meniu la alegere
- opriri in orase in care nu sunt aeroporturi
- majoritatea garilor sunt aproape de centru - se elimina timpul si costul pentru transfer
- turistul poate opta si pentru abonamentele InterRail care-i dau posibilitatea sa calatoreasca liber in tarile europene

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.