Setari Cookie-uri

6 Vacante (Cadou) de Craciun

Mai sunt doar 2 saptamani pana vom sarbatori din nou Craciunul. Acea sarbatoare unica pe care o petrecem de obicei in familie, alaturi de cei dragi. Acele zile de final de an in care ne propunem si ne promitem sa fim mai buni, mai calmi, mai fericiti, mai relaxati. Acele clipe in care ne dorim sa ne bucuram de tot ce e mai frumos in jurul nostru. Fie ca o facem acasa, fie ca alegem sa petrecem Craciunul intr-o Vacanta pe care sa ne-o facem cadou atat noua cat si celor dragi... Pentru ca atat noi cat mai ales ei, o Meritam.

O calatorie in Praga inseamna, in primul rand, o calatorie in istoria artei. Stilurile, desi diferite, se imbina intr-un mod gratios si unitar, transformand orasul intr-o `cetate fermecata`. Frumusete, rigoare dar in acelas timp bucurie si fantezie. Orasul Praga - o calatorie ca intr-o adevarata poveste !
Pret de la 249 EUR sejur/pers
Bonus: Cina de Craciun la restaurantul hotelului
Tur de oras - Budapesta, Viena si Bratislava

Include:
- transport autocar clasificat 3 pentru turism;
- 2 nopti cazare Budapesta la hotel 3 cu mic dejun;
- 3 nopti cazare Praga la hotel Duo 4 sau similar, cu mic dejun;
- tur de oras: Bratislava si Viena;
- ghid din partea agentiei pe traseu

Nu include:
- programele optionale,
- intrarile la obiectivele turistice,
- asigurarea medicala.

Servicii suplimentare:
- Croaziera pe Dunare la Budapesta
- Crama la Borkatakomba (Budapesta), excursie la Karlovy Vary.
- Camera single: 65 EUR

Reduceri:
- Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 35 EUR

6. Craciun Laponia

Care este cel mai potrivit loc pentru a petrecere Craciunul?! La Mos Craciun acasa, la cea mai iubita, indragita si asteptata persoana din toate timpurile.
Laponia este casa Mosului si locul in care isi doresc sa ajunga toti copii. Un Craciun in Rovaniemi sau in Levi este acea calatarie care merita sa o faci in special cand esti copil. Iar daca nu ai in jurul tau un copil caruia sa ii faci aceasta bucurie, ia-ti persoana draga de mana si mergi sa descoperi aroma Craciunului la ea acasa! Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta dati click aici. Anul asta, locurile ultimele locuri disponibile se pot da in orice moment!

Craciunul nu este numai o sarbatoare ci este o stare de spirit! O bucurie pe care o poti trai alaturi de cei dragi oriunde in lume...

Acum cand incepe sezonul petrecerilor de Craciun si cand desfacerea unei portocale va poate aduce aroma Sarbatorilor mai aproape decat credeti, va dorim un Craciun minunat alaturi de cei cu adevarat.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.