Setari Cookie-uri

Statiunile pentru schi din Austria - oferte pentru 2011

Dupa cum va spuneam in articolul de saptamana trecuta: in Ianuarie 2011, va invitam sa descoperiti Austria bucurandu-va de cursele CHARTER, cu avionul, zbor direct Bucuresti - Salzburg, in Zilele de Sambata si Duminica, mai exact 2, 9, 15, 22, 29 ianuarie 2011!

Statiunea se transforma vara intr-un centru minunat de odihna pe malul lacului Zeller-See. Vara apa se incalzeste pana la 22 grade, si, da, exista amenajate plaje cu nisip si pietris unde puteti sa va bronzati si sa faceti baie in lac. In fiecare an se organizeaza festivaluri muzicale si intreceri cu schiuri pe apa. In lac se face si Scuba Diving. Scufundarile se fac la o adancime de 70 m. In lacul de munte se gasesc mai multe tipuri de pesti: pastravi, stiuca, salau, platica, lin, aviz pescarilor amatori.

Zell-am-See dispune de o infrastructura dezvoltata de distractii. Pe stradutele statiunii gasiti o multime de cafenele. La dispozitia turistilor exista restaurante, baruri, discoteci, cluburi de noapte, unde aceestia pot socializa, pot manca bine, pot dansa sau pur si simplu se pot aduna la un pahar de vorba si pentru ca sa asculte muzica buna.

Principalele atractii culturale ale orasului sunt o veche catedrala catolica - Sf.Ippolit, biserica evanghelica, cetatea Prilau, galeria de tablouri, galeria de tablouri de la primarie si Muzeul istoric.
In Austria este greu de gasit o statiune care sa aiba atat de multe posibilitati pentru odihna pe parcursul intregii zile si pentru diferite tipuri de sport.

Oferta completa, cu tarife de Catalog o gasiti aici:
- Austria Ski Charter Avion ianuarie 2011 - Zel am See si Kaprun


SAALBACH si HINTERGLEMM

Doua fermecatoare sate alpine, Saalbach si Hinterglemm se situeaza in valea pitoreasca Glemtahl la doar 4 km unul de celalalt si la circa 95 km de Salzburg. Impreuna cu Leogang ele reprezinta una dintre cele mai mari regiuni sportive din Austria, denumita sugestiv Circul de Schi(Ski Circus) .

Aici poti schia de pe un versant pe altul, pe trasee si partii unite intre ele, ce totalizeaza peste 200 de km.In zona zapada este garantata de la sfarsitul lui decembrie pana la finele lui martie, iar diferenta de nivel reprezinta 1003–2100 m.

Expertii sunt unanimi in aprecierea „Circului de schi” Saallbach – Hinterglemm: posibilitatile de schi montan pe pantele vaii Glemmtahl sunt intr-adevar unice. Drept dovada este organizarea in aceasta regiune a unor mari intreceri de schi montan, inclusiv a celor pentru Cupa Mondiala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.