Setari Cookie-uri

EARLY BOOKINGS pt GRECIA - tarife senzationale pt FIRST MINUTE

Desi suntem in plina iarna, desi poate unii sunteti cu gandul la partie si zapada, suntem siguri ca destui dintre voi se gandesc inca de pe acum la soare, la mare, la relaxarea din vacanta de vara.

First Minute si Early Booking Grecia 2011 - cu autocar sau fara transport

Desi suntem in plina iarna, desi poate unii sunteti cu gandul la partie si zapada, suntem siguri ca destui dintre voi se gandesc inca de pe acum la soare, la mare, la relaxarea din vacanta de vara. Ei bine, daca va planificati vacanta de vara si va hotarati de pe acum, veti beneficia de cele mai bune tarife si veti avea parte de o vacanta de vara asa cum visati.

Celebrele oferte cu reduceri EARLY BOOKING, acum la inceput de sezon, va pot oferi discounturi considerabile din pretul de baza al pachetelor.

Inscrierile timpurii garanteaza rezervarea locurilor in statiunea si hotelul ales, la tarife incredibile!

Si pentru a va convinge, incepem cu un articol despre Grecia - una din destinatiile de vara preferate de romani in ultimii ani. Si pentru ca in Grecia putem ajunge cu autocarul sau cu masina personala, va prezentam mai jos primele reduceri early booking pentru Grecia 2011, cu autocarul sau cu transport individual.

Anul acesta venim in ajutorul dvs cu mai multe tipuri de reduceri:

-- reduceri First Minute. Acestea sunt cele mai mari reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei in luna martie (termenul depinde de fiecare hotel).

-- reduceri Early Booking. Acestea sunt urmatoarele reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei in luna aprilie (termenul depinde de fiecare hotel).

-- oferte speciale. Acestea sunt ultimele reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata cu 3 saptamani inainte de plecare.

Pe scurt, toate Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei.
Atentie insa: Rezervarile facute in perioada de first/early booking nu permit modificari de nume sau anulari.
Reducerile se aplica doar la pachetul de baza, acestea nu se aplica la taxe sau suplimente.
Gasiti mai jos primele oferte early booking pentru Grecia 2011 -- autocar si individual:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.