Setari Cookie-uri

Reduceri Early Booking pt Grecia Insulara cu Avionul

Chiar daca nu v-ati gandit inca sa va planuiti vacanta, chiar daca bugetul va este limitat sau tocmai de aceea, trebuie sa stiti ca la inceput de an aveti ocazia sa profitati de Reducerile de Early Booking si Rezervarile First Minute.

Daca va doriti sa vizitati Grecia Insulara, in acest articol puteti gasiti o oferta perfecta pentru voi si prietenii vostri, in insulele Creta, Santorini, Corfu, Zakhyntos, Kos sau Rodos, cu tarife pronind de la doar 160 euro/sejur.

Chiar daca nu v-ati gandit inca sa va planuiti vacanta, chiar daca bugetul va este limitat sau tocmai de aceea, trebuie sa stiti ca la inceput de an aveti ocazia sa profitati de Reducerile de Early Booking si Rezervarile First Minute.

Iata care este diferenta dintre aceste concepte care ofera discounturi de pana la 30 sau 40% din tariful de baza:

-- reduceri First Minute. Acestea sunt cele mai mari reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei in luna martie (termenul depinde de fiecare hotel).

-- reduceri Early Booking. Acestea sunt urmatoarele reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei in luna aprilie (termenul depinde de fiecare hotel).

-- Oferte speciale. Acestea sunt ultimele reduceri, valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata cu 3 saptamani inainte de plecare.

Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50% la inscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei.
Atentie: e important sa intelegeti ca rezervarile facute in perioada de first/early booking nu permit modificari de nume sau anulari ulterioare.
In cazul pachetelor cu avionul,reducerile se aplica doar la pachetul de baza, acestea nu se aplica la taxe de aeroport sau suplimente.

Va recomandam rezervarile din timp din mai multe motive: nu numai ca veti beneficia de discounturi si reduceri consistente, ci veti avea siguranta ca veti merge exact acolo unde va doriti exact, fix in perioada pe care ati ales-o. Veti avea certitudinea unei recompense concrete pentru toate sacrificiile pe care le faceti si veti putea sa va reincarcati bateriile fie si numai gandindu-va la coltul de paradis si saptamana de vis ce va asteapta...

CHARTERE AVION catre GRECIA INSULARA, cu plecare din Bucuresti

1. INSULA CRETA
Plecari: in fiecare miercuri, incepand cu 08 iunie 2011
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.