Setari Cookie-uri

6 Evadari Romantice de Week-End

Weekend Breaks-urile sunt o solutie perfecta de a iesi din rutina, de a evada din cotidian si a va transpune visele in realitate. Nici nu e neaparat nevoie sa va luati concediu! Poate doar una sau maxim doua zile libere pe langa un week-end!

Din nou 14 februarie: Valentine’s Day, iubire, inimioare, flori si cadouri peste tot. Si apoi, intr-o joi, pe 24 februarie: Dragobetele! Si totusi nu avem neaparat nevoie de un pretext sau de o sarbatoare mai mult sau mai putin oficiala dar foarte promovata pentru a ne surprinde placut jumatatea si pentru a ne bucura de dragoste si de viata in doi!

Si oare cand e viata de cuplu mai frumoasa, daca nu in clipele de relaxare si rasfat, atunci cand ne bucuram in doi de experiente si momente speciale. Fie ca ne gandim la o plimbare romantica prin parc, la o fuga pana la munte, un week-end la mare, sau, de ce nu, la cateva zile de vis la Paris, in Praga, Roma, Barcelona, Londra sau Amsterdam!

Pentru a planui si organiza o vacanta impreuna (cel mai probabil candva la vara), e nevoie de timp, de un buget consistent si mai trebuie sa ne si sincronizam din timp programul cu partenerul de viata! Pana atunci, nu renuntati la idea unei escapade romantice de cateva zile, intr-un oras pe care visati demult sa-l vizitati!

Weekend Breaks-urile sunt o solutie perfecta de a iesi din rutina, de a evada din cotidian si a va transpune visele in realitate. Nici nu e neaparat nevoie sa va luati concediu! Poate doar una sau maxim doua zile libere pe langa un week-end!

Pachetele pregatite pentru voi pot avea, la alegere, intre 3 si 6 zile pentru un weekend romantic alaturi de persoana iubita intr-una dintre cele mai frumoase destinatii europene. Si asta nu e tot: pentru ca nimic nu e intamplator si totul trebuie sa se potriveasca de minune, va propunem aceste Mini Vacante, pornind de la cateva weekend-uri speciale.

Plecarile sunt gandite mai ales Joia, Vinerea sau Sambata: pe 11 sau 12 februarie pentru un Cadou Special de Valentine’s Day, pe 25 sau 26 februarie, ca un Cadou Special de Dragobete, pe 4 sau 5 Martie pentru un Cadou Special de 8 Martie.

Mai puteti alege, la tarife speciale, plecari in final de octombrie, in Noiembrie sau in jurul Zilei Nationale de 1 Decembrie, care va fi zi libera, intr-o joi perfecta pentru a incepe o MiniVacanta!
Iata mai jos cele 6 Propuneri: 6 MiniVacante in Capitale Europene Romantice, cadoul perfect pe care sa vi-l faceti unul altuia:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.