Setari Cookie-uri

Oferte incredibile pentru 2011

Lasa stressul alegerii unei destinatii de vacanta in seama noastra. Si uita de problemele de buget pentru ca ti-am pregatit tarife care sa iti permita sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de vacanta pe care o astepti si... o meriti!

- Asistenta turistica.

TARIFUL NU INCLUDE
:
- Programele optionale,
- Intrarile la obiectivele turistice,
- Asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata).

CONDITII DE PLATA/ REZERVARE:
Tarifele sunt valabile numai avans 50% la inscriere si restul de plata cu 2 saptamani inainte de plecare.

OFERTA COMPLETA o gasiti aici.


4. MARMARIS, TURCIA, Autocar

Pentru Marmaris venim in intampinarea dvs cu o noutate: charter autocar! Pentru plecarile de pe 30.05, 05.06, 15.09, 21.09, Hotel Portofino 3*, all inclusive, va oferim un tarif foarte bun: 250 euro/ persoana in camera dubla/ sejur de 6 nopti cu all inclusive si autocar inclus.

HOTEL PORTOFINO 3*
Localizare: Hotel Portofino este un frumos hotel de trei stele. Acest hotel condus de o familie este situat la sfarsitul golfului din Icmeler. Hotelul este la numai 40 de metri de mare si este situat intre munte si mare. Centrul orasului, cu baruri, cafenele si restaurante, este la numai 300 de metri de hotel. Mijlocul de transport public este in fata hotelului.

Hotelul are 48 camere spatioase si confortabile, fiecare cu decorate in stil elegant si avand mobilier confortabil. Camerele sunt dotate cu facilitati standard, asigurand un sejur placut; dispun de aer conditionat si incalzire, telefon direct, muzica, balcon si o baie proprie cu dus, WC si uscator de par

Facilitati si servicii: in timpul liber, oaspetii se pot bucura de o baie racoritoare in piscina in aer liber, in timp ce copiii se pot juca in piscina separata pentru ei. Hotel Portofino dispune de o sala unde oaspetii pot viziona un film sau ultimele stiri, in timp ce copiii se distreaza la tenis de masa. Exista o gradina frumoasa, unde puteti merge pentru o plimbare.

Oaspetii pot lua masa la restaurantul hotelului, care ofera locuri la masa atat in interior cat si in exterior. Se serveste un bufet deschis de mancaruri locale si internationale. Dupa o zi lunga oaspetii se pot relaxa fie la Lobby Bar sau admira apusul de soare de la barul de la piscina.

SERVICII INCLUSE
:
- transport autocar;
- cazare 6 nopti cu all inclusive;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.