Setari Cookie-uri

La o vacanta in Turcia, primesti cadou o vacanta in Grecia

Luna MAI vine cu surprize placute si cu CADOURI pe cat de neasteptate pea tat de… INCREDIBILE! Cum ar fi sa cumperi o Vacanta si sa primesti, pe loc, inca una CADOU, gratis si special pt tine!?

Iata pe scurt, conditiile ofertei speciale:

1. Oferta "Cumpara o vacanta in TURCIA – Kusadasi, Marmaris si noi iti facem cadou o vacanta la alegere in GRECIA" este considerata oferta speciala limitata valabila pentru inscrieri pana la data de 11.05.2011, se cumuleaza cu reducerea de early booking si este limitata ca numar de locuri.

2. Oferta este valabila pentru orice data de plecare din sezonul 2011 pentru hotelurile in ofertele pentru destinatiile Kusadasi si Marmaris (autocar).

3. Vacantele cadou se ofera in perioada 01.05 – 15.06 sau 15.09 - 15.10 la alegere in limita locurilor si a hotelurilor incluse in acest program.

4. Plata la inscriere – 50% avans si 50% inainte cu 14 zile inainte de plecare. Pentru aceste rezervari nu se accepta anulari si modificari.

5. Va recomandam incheierea asigurarii storno (in momentul incheierii contractului de servicii turistice). Prin aceasta Asigurare, turistul poate recupera 90% din suma achitata in cazul in care nu va putea pleca in Vacanta din motive ce nu tin de vointa acestuia. In cazul in care nu s-a incheiat la inscriere asigurarea storno, touroperatorul nu va accepta nici o derogare de la conditiile de penalizare.

6. Conditiile pentru acesta oferta sunt conditii speciale si completeaza sau modifica conditiile generale din contractul de comercializare turistica.

Pentru orice solicitari va asteptam la agentie sau ne puteti contacta telefonic sau prin email.

INSCRIE-TE ACUM!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.